İmkansızVar mı böyle bir ihtimal
Bazı şartlar yerine gelirse olur neden olmasin. 1 ₺ 100 dolarda olur.Var mı böyle bir ihtimal
Ülkenin parasını asıl yurt dışına kaptıranlar düşünsün be üstadBazı şartlar yerine gelirse olur neden olmasin. 1 ₺ 100 dolarda olur.
Ancak ülkenin parasını yurtdisina kaptiran bizler en son konusacak kisiler olmaliyiz muhtemelen.Kumarcılar yani
Sende haklisinÜlkenin parasını asıl yurt dışına kaptıranlar düşünsün be üstad
En azından gördük :ASDsasdasd10tl olunca tlden bir sıfır atarız olur . fazla dayanmaz ama olsun 1 tl olduğunu gördük deriz
bu seviyede o zaman ithalat diye birşey olmamalı sanırım hep üretim üretimZaten doların 1 TL olması iyi bişey değil doların 1.80- 2-90 arası bı yerde olması lazım. Dolar 1 TL olursa herşey ithalata bağlanır.uretim olmaz. Sonra dolar bı yükselir ürettiğimiz bişey olmaz mecbur pahalıya ital. Ederiz sonra ekonomi çöker. Şu an zaten zar zor ayakta duruyoruz. Aslında kötü komşu ev sahibi yapar diye bir atasözü müz var. Mecburen son yıllarda yerli üretime dönüyoruz yavaş yavaş savunma sanayide falan küçük kımıldanmalar var.
o zaman daha da tembellesir ulke ucuz oldugu icin hep.disaridan aliriz. ulke de olan uretimde biter.bu seviyede o zaman ithalat diye birşey olmamalı sanırım hep üretim üretim
birazda tembelleşsek mi hep üç kuruşa çalış nereye kadaro zaman daha da tembellesir ulke ucuz oldugu icin hep.disaridan aliriz. ulke de olan uretimde biter.
öyle bir şey yok , savaştan çıkmış ekonomisi olmayan bir ülkeden zaten beklenemezAtatürk Zamanın da 100 dolar 1 tl ediyor du