Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dondurma Magnum Hk.

Honka04

Maymun Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
1,713
113
Neyse gelince yazarım konuya yüzümüz belki magnumdan güler aw

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,759
2,815
113
Oda bisey mi mk geçenlerde durağa çıkmaya 10 dakika var karnımda aç dedim buzlukta kek var dedim az yumusasin yiyem dedim sonra yemeye başladım keki yerken azimda sert bir ufak bisey hissettim sonra kakoulu olduğu için ayikmadim aldim elime yıkadım bir de ne gorum aminyum diş bir an gözümün önünden paralar geçti dedim bunları dava ederim diye sonra gittim aynaya baktım emin olmak için meğer 13 yıl önce yaptırdığım dolgu düşmüş şans yok bizde aminyum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
dondurma yollamaz heralde kargoyla dondurma gelıyomus hepsi erimiş aw boyle ozurun
magnum yazılı tshırt yollar onunde johnny sıns arkaya da hıc bızımkını yaladınız mı yazar

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,259
10,874
113
Dün akşam bir tane magnum aldım yerken orta kısmına gelmiştim bi ısırdım tahta parçası çıktı içinden diş etime zarar verdi herneyse aradım magnumu hemen atar gider yaptım benden ambalaj ile çıkan cisim barkod numarasını VS istediler mail yoluyla attım bugün aradılar ev adresini istediler özür dilediler VS size bir hediyemiz olacak dediler koskoca magnum eve dondurma yolamaz diye düşünüyorum valla baya heyecanlandım 😂
Magnumumu aradin algidayimi dostum
@Magnumbet Destek yardimci olurdu sana 🤣

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,461
2,594
113
daha sağlam olsun diye şuna dondurmayı takıp gönderebilirler..