- 1,363
- 1,713
- 113
Neyse gelince yazarım konuya yüzümüz belki magnumdan güler aw
O nasıl ağız lan 100 K ediyor jsjsjjsjjsjssjPorsche bekliyorum yada 100k lık alışveriş kartı ikisinden biri gelmese gelenleri kovalarım
Öyle ağız varsa kanka hiç Magnum bekleme bence jddjjddjdj sugar daddy bul kendine araba alır o sana zaten merak etme snnsnsO nasıl ağız lan 100 K ediyor jsjsjjsjjsjssj
Yav sende tüm ümidimin içine ettin heO nasıl ağız lan 100 K ediyor jsjsjjsjjsjssj
Hahahahaha ulan çubuktan çıksa burda binmek için vereceğin paraları nasıl halledecenYav sende tüm ümidimin içine ettin he
Yolarsalar görürsünn
Satarım bro Porsche ye binmek bizim ne haddimizeHahahahaha ulan çubuktan çıksa burda binmek için vereceğin paraları nasıl halledecen
Satmak için önce vergisini ödeyip Alman lazım ama sen bilirsinSatarım bro Porsche ye binmek bizim ne haddimize
Bizim abiler hal eder o işi broSatmak için önce vergisini ödeyip Alman lazım ama sen bilirsin
😂😂😂😂😂😂😂😂dondurma yollamaz heralde kargoyla dondurma gelıyomus hepsi erimiş aw boyle ozurun
magnum yazılı tshırt yollar onunde johnny sıns arkaya da hıc bızımkını yaladınız mı yazar
Erkek oldum iyice ya bro hacı bilader jsjsj gidiyom benBizim abiler hal eder o işi bro
Sen kızmısın harbi broErkek oldum iyice ya bro hacı bilader jsjsj gidiyom ben
Al işteSen kızmısın harbi bro
Fake sendım ne bileyim her pp si kız olana abla deseydik cüzdan delinirdiAl işte
nasıl soru la bu sen kız mısın harbi babaoğlu kibar olcan bkz.Sen kızmısın harbi bro
Magnumumu aradin algidayimi dostumDün akşam bir tane magnum aldım yerken orta kısmına gelmiştim bi ısırdım tahta parçası çıktı içinden diş etime zarar verdi herneyse aradım magnumu hemen atar gider yaptım benden ambalaj ile çıkan cisim barkod numarasını VS istediler mail yoluyla attım bugün aradılar ev adresini istediler özür dilediler VS size bir hediyemiz olacak dediler koskoca magnum eve dondurma yolamaz diye düşünüyorum valla baya heyecanlandım 😂
Enişte biz oxforda okumadık ki sen gibinasıl soru la bu sen kız mısın harbi babaoğlu kibar olcan bkz.
cinsiyet nedir ? bak ne kadar kibar ya da cukun var mı bundan kıbarı
buckıngham sarayında