maasallah forum avukat hakım savcıdan gecılmıyo ama herkesın son gorulme deneme bonusu konusuBana da iş çıkardı dmndnkd
maasallah forum avukat hakım savcıdan gecılmıyo ama herkesın son gorulme deneme bonusu konusuBana da iş çıkardı dmndnkd
Guzel fikir dostKonu bambaska yerlere gidiyor. Horoz kafasi, sinek, bocek. Az daha okursam disardan birsey yiyemeyecegim. En iyisi burayi terketmek
Sabah akşam yalıyoruz bro yeter artıkDost yalamaktan hayır mı gelir biraz dondurma yollarlar yala diye biraz daha başka bişey çıkmaz
Ahahhaha . Benim can sıkıntısı tamamen. Para biterse müvekkil darlarım benmaasallah forum avukat hakım savcıdan gecılmıyo ama herkesın son gorulme deneme bonusu konusu
Yaladıkça rahatsız etmeyen birşey yollarlar dostSabah akşam yalıyoruz bro yeter artık
hem pahalı hem de artan maliyetleri düşürmek amacıyla giderek kalitesiz malzemelerden yemek yapıyor mekanlar evde bir şeyler hazırlamak daha mantıklı artık sefer tasına döndü millet görüyorum iş yerine götüren banka çalışanları falan var buradaKonu bambaska yerlere gidiyor. Horoz kafasi, sinek, bocek. Az daha okursam disardan birsey yiyemeyecegim. En iyisi burayi terketmek
Ya da redbull alıp kanatlanmadım diye acarım davayıAhahhaha . Benim can sıkıntısı tamamen. Para biterse müvekkil darlarım ben
KFC si gibi kafasını yolamasınlar da 😂Yaladıkça rahatsız etmeyen birşey yollarlar dost
profili kartvizit gibi yapmıssın zaten numaranı da yazda para bıtınce yanı ısımız dusunce danısalımAhahhaha . Benim can sıkıntısı tamamen. Para biterse müvekkil darlarım ben
Evo tamm biliyoz avukatsın ama her yerdede dillendirme heleki yalama konusundaBana da iş çıkardı dmndnkd
Sicilimi alnıma dövme yaptırıp pp yapıcamprofili kartvizit gibi yapmıssın zaten numaranı da yazda para bıtınce yanı ısımız dusunce danısalım
Ben dolandiramadimprofili kartvizit gibi yapmıssın zaten numaranı da yazda para bıtınce yanı ısımız dusunce danısalım
Ne desem niye yanlış anlıyonuz konuya öyle şakasına yazdımEvo tamm biliyoz avukatsın ama her yerdede dillendirme heleki yalama konusunda
Bize şaka yapmak ücretli dostNe desem niye yanlış anlıyonuz konuya öyle şakasına yazdım
bende var ama doktorlar alnı tasvıp etmedı dıye baska yere yaptırdımSicilimi alnıma dövme yaptırıp pp yapıcam
Daha çok mu gören olsun diyebende var ama doktorlar alnı tasvıp etmedı dıye baska yere yaptırdım
yok kişiye özel bonus gibi düşünDaha çok mu gören olsun diye