Bir ara 600 zor çektim dikkat et knki..Merhaba,
5 saat önce çekime izin verildi, bekliyor şuan için bakalım. Canlı Destek çekimlerde güncelleme var dedi. Umarım en kısa sürede çözülür de ödememi alırım. Diğer 2 çekimimi hemen ödemişlerdi.
Kazanan kuponumu ekte paylaştım.
Ekli dosyayı görüntüle 42660
yarın ki konu başlığı DOPINGBET DOLANDIRICIOncelikle tebrikler .. bilerek bekletiyorlar dicem odemenide diyesim gelmiyor..He guncelleme dersen o hikaye kismi .. hayir olsun artik ne diyelim .
Merhaba,
5 saat önce çekime izin verildi, bekliyor şuan için bakalım. Canlı Destek çekimlerde güncelleme var dedi. Umarım en kısa sürede çözülür de ödememi alırım. Diğer 2 çekimimi hemen ödemişlerdi.
Site batmış olabilir ozamanbende bekliyoeum. herkese aynı şey deniyor. kişi bazlı değil beyler
ben de öyle düşünüyorum teşekkürler güzel yorumların için <3 Bekliyoruz şimdilikGüle güle harca kardeşim, çekim miktarın doping için yüksek mebla değil.
Birazdan damlar hesabına rahat ol, korku verme içine.. tekrar Güzel günlerde harca @flamonda
Gelir gelir rahat ol..ben de öyle düşünüyorum teşekkürler güzel yorumların için <3 Bekliyoruz şimdilik
Haaydaa.. keşke erken bağlansaydın desteğe neden böyle olmuş ki?Günsonuna geldik sanırım iade edildi izin verilen çekim. Bakalım yazdım canlı desteğe
Ekli dosyayı görüntüle 42669
ilk defa duyuyorum izin verildi yazıldıktan sonra geri iadeyi umarım alırsın paranıGünsonuna geldik sanırım iade edildi izin verilen çekim. Bakalım yazdım canlı desteğe
Bunların güncellemesi haftalardır sürüyor galiba bende önceden çekim yaptım bana da güncelleme var dediler para 9 saatte falan geldiMerhaba,
yarın 10:00'dan sonra vermeliymişmişim. Bekleyelim bakalım.Günsonuna geldik sanırım iade edildi izin verilen çekim. Bakalım yazdım canlı desteğe
kaybetmeni bekliyorlar kardes güncelleme olayi yokyarın 10:00'dan sonra vermeliymişmişim. Bekleyelim bakalım.