- 2,767
- 1,861
- 113
kol gibi g. kanka 😀Dost millete ayıp konuşuyorsun haberin olsun kimseye giren çıkan yok da o gol olmasaydı sana ne olacaktı onu Dusun
@Shellac su arkadasi uyarir misin. herkesle bir degisik konusuyor
Aylıkları toplayıp ortak kupon yapmış olabilirler 😄ben halen inanmiyorum onun kuponu oldiguna 😀
Aman dost 62 k sı var adamın yancıları gelir nabıyosun@Shellac su arkadasi uyarir misin. herkesle bir degisik konusuyor
Gerçek dostum kuponÇekim verince resim paylaş
kimsin ki kim cekemesin seni 😀Neyse arkadaşlar beni çekemeyen kuponumuz laf edene ben öyle konuştum alınan olduysa kusura bakmasın ben özür diliyorum yinede
Bak ağır konuşmak zorunda birakiyorsunkimsin ki kim cekemesin seni 😀
Escobar ın kuzeniymişkimsin ki kim cekemesin seni 😀
Esçomar mı tmm post pardon dostEscobar ın kuzeniymiş
Kardeş adamın laflara baksana
Dostum ne güzel kuponunu paylaşmışsın güzel kazanmışsın idda baronuymuş gibi yok ben cok rahatım yok işte çekemeyenlere girsin bu gol gibi konuşmaların falan olmasa kimse sana zaten tepki göstermezdi para onemli değil bugun var yarın yok konusmalarına biraz ceki düzen ver ki millet de sana güzel konussunBak ağır konuşmak zorunda birakiyorsun
kazancinda gozumuz yok ama senin oynadigini düşünmüyorum oynamis olabilirsin ama bu miktari basmis olamazsin sen le her iddasina girerim.Bak ağır konuşmak zorunda birakiyorsun
Bende hata neyse hocam burada kupon paylaşmayız cidden kusura bakmaDostum ne güzel kuponunu paylaşmışsın güzel kazanmışsın idda baronuymuş gibi yok ben cok rahatım yok işte çekemeyenlere girsin bu gol gibi konuşmaların falan olmasa kimse sana zaten tepki göstermezdi para onemli değil bugun var yarın yok konusmalarına biraz ceki düzen ver ki millet de sana güzel konussun