- 47,002
- 51,213
- 113
Gerçek knk kupon oynanırken foto atmışkazancinda gozumuz yok ama senin oynadigini düşünmüyorum oynamis olabilirsin ama bu miktari basmis olamazsin sen le her iddasina girerim.
Gerçek knk kupon oynanırken foto atmışkazancinda gozumuz yok ama senin oynadigini düşünmüyorum oynamis olabilirsin ama bu miktari basmis olamazsin sen le her iddasina girerim.
Ben neden kusura bakayım benlik sorun yok ki kupon paylaşma diyen de olmadı ki sana paylaş yararlanmak isteyen çıkar elbette tahminlerin güzel ama hiç bişeyin garantisi yokBende hata neyse hocam burada kupon paylaşmayız cidden kusura bakma
dostum kuponunu paylaşıp insanlara karşı güzel yorumlar yaparsan herkes senin gibi takip eder senin sevincine ortak olurlar..Kardeş adamın laflara baksana
Reis yap bi haftasonu kombini bakalım Bi zamanımız geçsindostum kuponunu paylaşıp insanlara karşı güzel yorumlar yaparsan herkes senin gibi takip eder senin sevincine ortak olurlar..
Sen her söylenen yoruma ters tepki verirsen sadece kalp kırılır..
Onun için genel konuşuyorum alttan almasını bilin beyler.
bende misliye girdim müdavim kuponlardan devam eden kuponlari baktim kullanici adini kesip atarim dost 😅Gerçek knk kupon oynanırken foto atmış
Ya onun kuponu değil işte 362 bin gelecek dk 86 Tek gole kalmış burda millete cevap verme peşindebende misliye girdim müdavim kuponlardan devam eden kuponlari baktim kullanici adini kesip atarim dost 😅
Valla ben çükü pipiyi bilmem ama eğer senin dediğin gibiyse amaç nedir? Kendini tatmin ediyorsa çok ilginç bunlarla mutlu olabiliyorsa ömür boyu mutlu yaşar 😂😂Bu arkadas 2500 tl aylik gitti felan die üzüldüğü bozguna ugradigi mesajlari var. Zaten 100 mesajin 20 si rol nerdeyse. Lakin boyle ucuk rakamlari paylasmasi sasirtiyor. Elin cukuyle gerdege girilmez guzel kardesim. Ilk once o telefonun sarjini doldur. Sonrada kafayi doldur
Cozemedim valla abi. Hem cok agresif, bu kadar kasayla oynayan biri ne bir forumla ugrasir nede bu kadar hanzo olabilir. 20 gunde trilyoner olmadiysa boyle oynamasi zaten imkansiz. Para insana kıravat saygi getirir, bunlarda ne var ne yok goturmus. Fake oldugunu ima eden kisilere de ters yapiyor kanit sunmuyor. Yani forumu tamamiyle ta*sak gecmek eglenmek amacli kullaniyorValla ben çükü pipiyi bilmem ama eğer senin dediğin gibiyse amaç nedir? Kendini tatmin ediyorsa çok ilginç bunlarla mutlu olabiliyorsa ömür boyu mutlu yaşar 😂😂
Bi sigara parasini cikaramadik adam araba parasi cikardi valla helal olsun kral sansini cok iyi yerde kullanmisin😂Araba parası çıktı dost hayırlı olsun
Kendi haline bırakın eğlensin çocuk madem öyle.Cozemedim valla abi. Hem cok agresif, bu kadar kasayla oynayan biri ne bir forumla ugrasir nede bu kadar hanzo olabilir. 20 gunde trilyoner olmadiysa boyle oynamasi zaten imkansiz. Para insana kıravat saygi getirir, bunlarda ne var ne yok goturmus. Fake oldugunu ima eden kisilere de ters yapiyor kanit sunmuyor. Yani forumu tamamiyle ta*sak gecmek eglenmek amacli kullaniyor