- 71,314
- 43,852
- 113
Hshshahahhahahs bırak şimdi bu işleri feneri 2.5 üst yapBakmıom takip etmiom qol fln olınca ondan yazıom bosver dost 😴😴
Hshshahahhahahs bırak şimdi bu işleri feneri 2.5 üst yapBakmıom takip etmiom qol fln olınca ondan yazıom bosver dost 😴😴
Tehdit şantajj🤐Seninle whatsapptsn görüşcez fener 2.5 üstü getir bu sende artık ben karışmıyorum
Da bi saati varHshshahahhahahs bırak şimdi bu işleri feneri 2.5 üst yap
EvetDa bi saati var
Ben ?Hshshahahhahahs bırak şimdi bu işleri feneri 2.5 üst yap
Tamm o qeldi bil 2.5
Sen qelme konteyjan dolu😂
Abi sen bari yapma beeeee bitiğiz bi ayda 40 bin kayıp var forumdan 3 kişiye de borcum var adamlar vuracak beni şu gelsin de bakarız
Cansın kazan yeter bn 1-3 fener dıye dusunuyorum rahat gelırAbi sen bari yapma beeeee bitiğiz bi ayda 40 bin kayıp var forumdan 3 kişiye de borcum var adamlar vuracak beni şu gelsin de bakarız
Etmee qel buray etBi yemek yiyelim bi sabahtan beri roll kupon takip ediyoruz
Ben de fener rahat 3 yapar ilk yarı 2 yapar diye düşünüyorumCansın kazan yeter bn 1-3 fener dıye dusunuyorum rahat gelır
Ben heryerdeyiö cano dur durak yokEtmee qel buray et
Aynen öyle abi Gs yendi ben alıyom direkt sen hangi takımlısınBets10 free yarın eklenır heral 3 buyukler bugun bıtıyo
Fener yense de 500 eklenseBets10 free yarın eklenır heral 3 buyukler bugun bıtıyo
Bnde sarjluom teli qizli takipBen heryerdeyiö cano dur durak yok
Olm adamlara şöyle deme dün de biriyle tartıştın yakcsn bizi kimse gelmiyor sonra kuponlara😡Sen qelme konteyjan dolu😂
Lan sanki roll sahibi benmde benm dememle oluo🙄Olm adamlara şöyle deme dün de biriyle tartıştın yakcsn bizi kimse gelmiyor sonra kuponlara😡