- 71,314
- 43,852
- 113
Sağol reisim dün senin ödülündeki kupon tek golden 1.2 k gitti umarım bu gelir biraz olsun rahatlatır faturalar kapıda akbank gtmüxe tskıldıödeme yaparız birde bi arkadaşı sevindiririz az ds olsabolsans kanka
Sağol reisim dün senin ödülündeki kupon tek golden 1.2 k gitti umarım bu gelir biraz olsun rahatlatır faturalar kapıda akbank gtmüxe tskıldıödeme yaparız birde bi arkadaşı sevindiririz az ds olsabolsans kanka
Tmm bırak bunu sen ortayı aç ben kafayı vurcam amcaoğlıLan sanki roll sahibi benmde benm dememle oluo🙄
Querasma 1 ben 2 qüzel ortalarom zoplAaaTmm bırak bunu sen ortayı aç ben kafayı vurcam amcaoğlı
Sen 4 gündür uyuyon artık uyku yok sana bu gelirse roll yapcazQuerasma 1 ben 2 qüzel ortalarom zoplAaa
Aaa onu unuttum gelır gelırFener yense de 500 eklense
İnşallah gelir geçen haftaki 500ü 2600 yapıp kaybettim sslak kafamAaa onu unuttum gelır gelır
Ben yatmıstım ıyı arastırma yapcam bu seferİnşallah gelir geçen haftaki 500ü 2600 yapıp kaybettim sslak kafam
Bol şanslar 🙏Arsenal - Manchester U.
Ankaragücü-Fenerbahçe
İkisi de 2.5 üst
Bol şanslar 🙏
Bol şanslar dost
Fenerbahçe'nin keyfine kaldı kupon reisArsenal - Manchester U.
Ankaragücü-Fenerbahçe
İkisi de 2.5 üst
Sağol dost bu aralar şans yokEyvallah reis nasılsın görünmüyorsun
Bi uykum var 😴😴 anlatamamSen 4 gündür uyuyon artık uyku yok sana bu gelirse roll yapcaz
Aynen reis şu kadroyla atmaları lazım bi Galatasaraylı olarak Fenerbahçe nin son senelerdeki futbolu beni bile tatmin etmiyor, szysmanki olsun tadic olsun kaliteli ayaklar aldılar, Ankaragücü direnemez bu kadroyaFenerbahçe'nin keyfine kaldı kupon reis
Senin bu uyku beni çileden çıkarıyo artık zorla takşp ettiriyozBi uykum var 😴😴 anlatamam
Uyku qüzel ama uyumamakta qüzel şarj fullensin maça yetişirixSenin bu uyku beni çileden çıkarıyo artık zorla takşp ettiriyoz
Senin roller sağlam oluyordu umarım tekrardan bi dönüş yaparsın bizde battık 20 k piabellaya 12 jasminbete 3 5 de sağa sola bıraktık borç içine düştük 40 k zarar var toparlamaya çalışıyoruZSağol dost bu aralar şans yok
İlk yarı kg düşünüyorum bende reisAynen reis şu kadroyla atmaları lazım bi Galatasaraylı olarak Fenerbahçe nin son senelerdeki futbolu beni bile tatmin etmiyor, szysmanki olsun tadic olsun kaliteli ayaklar aldılar, Ankaragücü direnemez bu kadroya
Sen bilin canoUyku qüzel ama uyumamakta qüzel şarj fullensin maça yetişirix