- 71,314
- 43,852
- 113
Sağolasın agam sana da bol şanslarBol şanslar cano
Sağolasın agam sana da bol şanslarBol şanslar cano
Senin roll yaptigin sirada, sana abi abi bet10 betten 1500 tl cekecegim 150 tl eksigim var 25.59 da suresi doluyor demisti sanki o ara gonderdin diye hatirliyorum ama gondermediysende iyi yapmişsin.. Adamin 3 tane multi hesabi cikti bunlarda Hamdi Babanin ( @Abuzerkömürcü ) belirledikleri belki baska hesaplarida vardir..Benden kimse bir şey koparamaz reis ben kendim gönderirim de. Ben ona para atmadım bence o Cana denen üyenin multisiydi. Ki ona hiç para atmadım güvenmiyordum da pek iyi olmuş banlanması
Abuzer savaşın hesabı dost ismi değişti onunSenin roll yaptigin sirada, sana abi abi bet10 betten 1500 tl cekecegim 150 tl eksigim var 25.59 da suresi doluyor demisti sanki o ara gonderdin diye hatirliyorum ama gondermediysende iyi yapmişsin.. Adamin 3 tane multi hesabi cikti bunlarda Hamdi Babanin ( @Abuzerkömürcü ) belirledikleri belki baska hesaplarida vardir..
Devam devam kurusunlar kemik sesleri gelsin orta saha çatırasın geri pas yapsınlar reisDk 52
Böyle devam
Bi de gelip konu açıyor forumda yeniyim neler serbest bitiyorum anasını satayım 😀Senin roll yaptigin sirada, sana abi abi bet10 betten 1500 tl cekecegim 150 tl eksigim var 25.59 da suresi doluyor demisti sanki o ara gonderdin diye hatirliyorum ama gondermediysende iyi yapmişsin.. Adamin 3 tane multi hesabi cikti bunlarda Hamdi Babanin ( @Abuzerkömürcü ) belirledikleri belki baska hesaplarida vardir..
Kaleye giden top patlasın da gidemesinDevam devam kurusunlar kemik sesleri gelsin orta saha çatırasın geri pas yapsınlar reis
Sağol canım sana da bol şanslarBOL ŞANS DOST
Birsey demedim zaten dost bu arkadaşlar İstanbul en nezih insanlarıdır. 🤣Yok benim Bedof ve Kaan’la sorunum yok da Ekremi sevmiyordum
Tam sünepe bunlar, forumda banlanması gerekenler banlanıyor ya çok hoşuma gidiyor layık değiller bu foruma biz böyle iyiyizBi de gelip konu açıyor forumda yeniyim neler serbest bitiyorum anasını satayım 😀
Nezih kelimesinin anlamı Malatyalıymış dostBirsey demedim zaten dost bu arkadaşlar İstanbul en nezih insanlarıdır. 🤣
DoğruTam sünepe bunlar, forumda banlanması gerekenler banlanıyor ya çok hoşuma gidiyor layık değiller bu foruma biz böyle iyiyiz
Şöyle bi 80e gelebilsek hızlıcaDk 54
1-1
Millet işini boyle yurutuyor demek ki ne diyeceksin, bizde temiz cocuk, roll konularinda çikarsizca destek oluyor herkese konuyu takip ediyor diyorduk, yani kime iyi desek elimizde kaliyor... Adam bu isi gelir kapisi haline getirmiş abi abi diyerek millete sirin gorunup isini görürmüşBi de gelip konu açıyor forumda yeniyim neler serbest bitiyorum anasını satayım 😀