- 762
- 295
- 63
Dk 74
1-1
Dayanın be
1-1
Dayanın be
Öpsün başına koysun deplerden 1er puan alsa çıkarlar gruptanİzliyom bakım ne olcak ama şuan İsviçre 1 puana okeyim goruntusunde
Direkt ms X oynadım 3.47 oranDost beraberliğe kaç oran verdi ki ilk yarili mi direkt maç sonucu mu
İskoclar çok saldırıyor İsviçre oyunu tutamiyorki sanki kupon benim çok strest yapdimÖpsün başına koysun deplerden 1er puan alsa çıkarlar gruptan
Benim arkadaş da aradı o da böyle diyor umarım yemezler amkburaya kadar getirdik şimdi salak gibi yerlerse ölmüşüne doğmuşuna söverim bunlarınİskoclar çok saldırıyor İsviçre oyunu tutamiyorki sanki kupon benim çok strest yapdim
Bnce iskoclar atamaz İsviçre'de 1 2 oyuncuyla atağa çıkıyor böyle bitcek gibi.isvicrenin işine gelmese bu skor herşey olabilirdi ama onlara yetiyor bu 1 puan ayrıca averajlarida çok iyiBenim arkadaş da aradı o da böyle diyor umarım yemezler amkburaya kadar getirdik şimdi salak gibi yerlerse ölmüşüne doğmuşuna söverim bunların
La karıştırma ortalığı şurda 50-100 lira kazancazİsviçre kontradan yener kendinizi satın basın
Geleceeeekkkk gol mol yok kurusun oevlatlarıDk 80
1-1
Kalbim ağrımaya başladı dönüşü yok yenilen golun
Maho sakin viskini iç biraz rahatlaDk 80
1-1
Kalbim ağrımaya başladı dönüşü yok yenilen golun
Alkol kullanmıyorumMaho sakin viskini iç biraz rahatla
5 vakitte namaz kiliyorsundur sen Allah bilir 🤣Alkol kullanmıyorum