Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost | Kasa 2438 Hedef 10k - Uzun Soluklu Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,874
10,703
113
Sırdaki adımı bekliyoruz reis

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Ne dediysek o 35 dedik 39da geldi @dost

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Gelsin bi rus vodkasi 😂

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Maccabi tel aviv -kizilyildiz
İki takım arasında bana göre hem kağıt üstünde kadro kalitesi anlamında hem de sahada oynanan basketbol seviyesi açısından net farklar var. Sırp ekibi Napier olsa da olmasa da koç Sfairopoulos’un halen eski kalmış basketbol anlayışı ile play-off potasına girmeleri mümkün değil. Maccabi’nin artık evi olarak kabul ettiği, Kızıl Yıldız’ın da eski evi olan ve taraftarların yine olmayacağı bu maçta Brown, Baldwin, Colson, Nebo gibi yıldızlarla sonuca gideceklerini düşünüyorum.

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Ms 1

Taladro123

Karanlıkta Yaşayan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,434
3,989
113
Maccabi tel aviv -kizilyildiz
İki takım arasında bana göre hem kağıt üstünde kadro kalitesi anlamında hem de sahada oynanan basketbol seviyesi açısından net farklar var. Sırp ekibi Napier olsa da olmasa da koç Sfairopoulos’un halen eski kalmış basketbol anlayışı ile play-off potasına girmeleri mümkün değil. Maccabi’nin artık evi olarak kabul ettiği, Kızıl Yıldız’ın da eski evi olan ve taraftarların yine olmayacağı bu maçta Brown, Baldwin, Colson, Nebo gibi yıldızlarla sonuca gideceklerini düşünüyorum.
Hangi yorumcu reis

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Dip not-Savastan dolayı Mac seyirsicisiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...