- 56,557
- 30,721
- 113
Bol sans548 tl bastım gelirse 1350 tl veriyor
Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 442490
Bol sans548 tl bastım gelirse 1350 tl veriyor
Yazdığın gibi gelsin548 tl bastım gelirse 1350 tl veriyor
Şikeli maç satılır 😅
Asıl sike bursa uludag basket maci 5 oyuncu oynuyo bench yok teknip ekip yok ve yürüyorlar resmen farka bakŞikeli maç satılır 😅
Para olsa 45.5 üst 200 basardik 🤪🤪,ulan dostu patlattiniz patlattinjz benim maçlara basmio o yüzden 😅😅😅Asıl sike bursa uludag basket maci 5 oyuncu oynuyo bench yok teknip ekip yok ve yürüyorlar resmen farka bak
Niye la 5 farkMaccabi patates @dost
Ben yazdigimda 14 du farkNiye la 5 fark
Kanka bizi hep tersliyon picaklarim kendimi he 😂😂Sanarsın resmş sonuç geldi
Sevdiğimden beeeee nazımız geçmiyor muKanka bizi hep tersliyon picaklarim kendimi he 😂😂
Dogru soyle nesinede ise mi basladin reis 😂Dip not-Savastan dolayı Mac seyirsicisiz
Saka yapıyorum beeSevdiğimden beeeee nazımız geçmiyor mu
Mac uzun ne olcagi belirsiz, taraftar eksigi hissediliyo, hazırlık maci gibi geçiyor, bide bak baron ne demis zamanindaDogru soyle nesinede ise mi basladin reis 😂
Ciddiye alma be reis bu ay ne hikmetse hersey ters sonuclaniyo futbol Basket gudubet bir aydayizMac uzun ne olcagi belirsiz, taraftar eksigi hissediliyo, hazırlık maci gibi geçiyor, bide bak baron ne demis zamaninda
Neler gitti neler , bu ay iyi başlayıp boka sardıkCiddiye alma be reis bu ay ne hikmetse hersey ters sonuclaniyo futbol Basket gudubet bir aydayiz