- 71,312
- 43,851
- 113
2500deyiz aga çıkamıyoruz yukarı biraz tökezledikDurum nasıl dost
2500deyiz aga çıkamıyoruz yukarı biraz tökezledikDurum nasıl dost
Wakabayasi Çawani başiDurum nasıl dost
Aynı yerde devam yani başarırsın sakin kafaya dene2500deyiz aga çıkamıyoruz yukarı biraz tökezledik
Haci iki maç dedik ikiside rahat geldi sklemedin, hâlâ şans var,canlidan Real betis basket handikaplı alira bas alayını rahat rahat takip et, şimdiye 10 bin yapmıştık bi dinle yaw2500deyiz aga çıkamıyoruz yukarı biraz tökezledik
Ver bakalım Bi maç 500 atayımHaci iki maç dedik ikiside rahat geldi sklemedin, hâlâ şans var,canlidan Real betis basket handikaplı alira bas alayını rahat rahat takip et, şimdiye 10 bin yapmıştık bi dinle yaw
Takip ettim de maç almıyorum dedi ısrarlaHaci iki maç dedik ikiside rahat geldi sklemedin, hâlâ şans var,canlidan Real betis basket handikaplı alira bas alayını rahat rahat takip et, şimdiye 10 bin yapmıştık bi dinle yaw
Vercen mi dostHaci iki maç dedik ikiside rahat geldi sklemedin, hâlâ şans var,canlidan Real betis basket handikaplı alira bas alayını rahat rahat takip et, şimdiye 10 bin yapmıştık bi dinle yaw
Sen yaparsın dost kasa biraz daha fazla olursa daha seni kimse tutsmaz2500deyiz aga çıkamıyoruz yukarı biraz tökezledik
İşte aga maçlar hep ters oldu oynadığımSen yaparsın dost kasa biraz daha fazla olursa daha seni kimse tutsmaz
Hele şükür yaw, borac banja luka 3.ceyrek -1.5 tan 2 , yalniz gelen miktara da mac vericem benim katladiklarima dokunma, 2500 den devam edersin sen 😅Ver bakalım Bi maç 500 atayım
Bilten zayıf maalesefİşte aga maçlar hep ters oldu oynadığım
Başka verHele şükür yaw, borac banja luka 3.ceyrek -1.5 tan 2 , yalniz gelen miktara da mac vericem benim katladiklarima dokunma, 2500 den devam edersin sen 😅
BaşkaHele şükür yaw, borac banja luka 3.ceyrek -1.5 tan 2 , yalniz gelen miktara da mac vericem benim katladiklarima dokunma, 2500 den devam edersin sen 😅
Niye oynatmiyo la,Başka ver
Redlander da böyle bi maç yokNiye oynatmiyo la,
Caledonia Gladiators (Kadınlar)
PEAC-Pecs (Kadınlar) 8.5 tan 2
Knka boraca bidaha denesene 3.ceyrek kazanira handikapsiz dene o zaman belki alırRedlander da böyle bi maç yok
Oynadım 1 67denCabuk per başlıcak @dost
Hadi bol sanslarimiz olsun