- 71,314
- 43,852
- 113
🤣🤣🤣🤣Zengin olmak gibi bir hayaliniz varsa sakın benim sistemleri oynamayın 2 yıldır 1 tane tutmadı 😫
Bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 358400Ekli dosyayı görüntüle 358401Ekli dosyayı görüntüle 358402
Saplaa zengin olursan bi tikta beni qorurmsn dostZengin olmak gibi bir hayaliniz varsa sakın benim sistemleri oynamayın 2 yıldır 1 tane tutmadı 😫
Bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 358400Ekli dosyayı görüntüle 358401Ekli dosyayı görüntüle 358402
Dostum senin paran mı çok ?Zengin olmak gibi bir hayaliniz varsa sakın benim sistemleri oynamayın 2 yıldır 1 tane tutmadı 😫
Bol şanslar
Zengin kankam benim aynenDostum senin paran mı çok ?
Aga paran mı çok derken max 500 tl oynuyorum bunu aylıkDostum senin paran mı çok ?
Aga benim zenginlik düşüncem en az 20-30 milyon, bunlardan biri gelse kasa olur kumara devam 😂😂Saplaa zengin olursan bi tikta beni qorurmsn dost
501 lira olsa nasi oynardn 😂Aga paran mı çok derken max 500 tl oynuyorum bunu aylık
Benm çokta qozum yok kardo bunlardan gelirse kusurati ver yeter gumara devamAga benim zenginlik düşüncem en az 20-30 milyon, bunlardan biri gelse kasa olur kumara devam 😂😂
O zaman paranı çöpe atmayı seviyosun diyelimAga paran mı çok derken max 500 tl oynuyorum bunu aylık
Şans be , belki birgün gelirO zaman paranı çöpe atmayı seviyosun diyelim
Hahahahhshehd 262 bin gelirse 2 vereyim sana kumarhanede 2 zar at gelBenm çokta qozum yok kardo bunlardan gelirse kusurati ver yeter gumara devam
Şansta fazlası gerek ilahi güç lazımŞans be , belki birgün gelir
Oo kalkalim kalkalimda ayıp oluo derlerse bide adım ekrem eyvah 😂😂Hahahahhshehd 262 bin gelirse 2 vereyim sana kumarhanede 2 zar at gel
2 binle kumarhane kapısından girersin masaya oturursun öyle bi ortama bakarsın dekorlara falan sonra kalkarsın 😂😂Oo kalkalim kalkalimda ayıp oluo derlerse bide adım ekrem eyvah 😂😂
Ooo daha ii dekora bakmanın hayali bile yoktu bende😁😂2 binle kumarhane kapısından girersin masaya oturursun öyle bi ortama bakarsın dekorlara falan sonra kalkarsın 😂😂