Aldım bakalım ne verecek1000 liraya 50 spin 5tlden veriyo. Bonusta gözüküyor zaten ne kadar yatırıma ne verdiği incele
Aldım bakalım ne verecek1000 liraya 50 spin 5tlden veriyo. Bonusta gözüküyor zaten ne kadar yatırıma ne verdiği incele
Maçları takip edemedik sinirden kanka bu geldi şansın daim olsunCansın. Takılma çok böyle şeylere ben seni biliyorum 👍🏻
Eyvallah dostMaçları takip edemedik sinirden kanka bu geldi şansın daim olsun
Beklemedeyiz 🤣Aldım bakalım ne verecek
Tmm la ben niye basmadin mi dedim ustume gelme bak canima kiycam az kaldi 😁Valla dost kafamda bir şey var birakta onu uygulayim.lutfen 🤣
2de2Ne yaptın drog kazandınmı sımdı hıc bakamadım
117 ne laBeklemedeyiz 🤣
Noldu o mevzu dostum gece yazacam diyordu dönmedi herhaldeO bonus 5 tl lık deılmıydı neyse gecekı odul gelsın yuklerken sorarım
Hollandadan atıyomus galıba joe ulastı ona gelınce atar heralNoldu o mevzu dostum gece yazacam diyordu dönmedi herhalde
Yok la mizac deil dolandirilcakdim ordan aklimda kaldi.neyse salladim gittiUzatma dost. Reisin mizacı öyle boşver takılma cok
Gelirse tabi orasida var recoO bonus 5 tl lık deılmıydı neyse gecekı odul gelsın yuklerken sorarım
Gelmese hıc yazmazdı bnceGelirse tabi orasida var reco
Seni dolandıracak kişi ben değildim farkındasın demi bana çıkan ödülü ismimiz aynı diye sana yazan şahısYok la mizac deil dolandirilcakdim ordan aklimda kaldi.neyse salladim gitti
Sen 250 spını havale yaparakmı alıyosun dostSatılık uçak var lazım mı @drogba6
Yemin ediyorum sen insanı sinir hastası edersin Allah eşine dostuna sabır versin bende saldım gitti artık.Yok la mizac deil dolandirilcakdim ordan aklimda kaldi.neyse salladim gitti
Hayır hepsi geçerli 2 k atman lazim amaSen 250 spını havale yaparakmı alıyosun dost