- 75,205
- 27,086
- 113
Sartlarda havale krıpto dıyo yatırımın yuzde 25 ı 1000 e 250 spın verır otomatık bnmı yanlıs hesaplıyomHayır hepsi geçerli 2 k atman lazim ama
Sartlarda havale krıpto dıyo yatırımın yuzde 25 ı 1000 e 250 spın verır otomatık bnmı yanlıs hesaplıyomHayır hepsi geçerli 2 k atman lazim ama
Nickin anlami ne kardes senin?Yemin ediyorum sen insanı sinir hastası edersin Allah eşine dostuna sabır versin bende saldım gitti artık.
Roman da geçen bi karakterin ismiNickin anlami ne kardes senin?
Kanka spini 2 TL'den verdiği için 1000 TL'ye 125 fs veriyor 2kya 500 veriyor yanlış hesap yapıyorsunuz 😂🍉Sartlarda havale krıpto dıyo yatırımın yuzde 25 ı 1000 e 250 spın verır otomatık bnmı yanlıs hesaplıyom
😁😁😁 o roman karakterini 2niz birden koydunuz dimi?bana bak ana baci karistirma agzimi actirma benim ben senin anani bacini sokdummuRoman da geçen bi karakterin ismi
Endorphina Özel 250 Freespin Fırsatı Seni Bekliyor. Hocam bu bonusdan bahsetmiyor musunuzKanka spini 2 TL'den verdiği için 1000 TL'ye 125 fs veriyor 2kya 500 veriyor yanlış hesap yapıyorsunuz 😂🍉
AynenEndorphina Özel 250 Freespin Fırsatı Seni Bekliyor. Hocam bu bonusdan bahsetmiyor musunuz
Sen şizofrensin galiba ne ana bacısı belamısın bi yürü git hayal ürünü müsün la sen olmadık şeyleri yazıp duruon 🤣😁😁😁 o roman karakterini 2niz birden koydunuz dimi?bana bak ana baci karistirma agzimi actirma benim ben senin anani bacini sokdummu
Agzimi bozdurma bana gevzek.senin anana bacina yazikSen şizofrensin galiba ne ana bacısı belamısın bi yürü git hayal ürünü müsün la sen olmadık şeyleri yazıp duruon 🤣
Etiketlediğim arkadaşlar yanlış anlamasın birinin bişeyleri görmesi için paylaştım saddce@Drogba @drogba6 @drogbaba01 @Beşiktaş @Besiktas3563 @Besiktas59 @Besiktask55 bak bakalım bunlarda dolandırıcıdır belki🤣
Doğru konuş gerzek bi daha da bana bulaşma ...Agzimi bozdurma bana gevzek.senin anana bacina yazik
Senin isminle burdaki drogba ve bjk bir mi sence@Drogba @drogba6 @drogbaba01 @Beşiktaş @Besiktas3563 @Besiktas59 @Besiktask55 bak bakalım bunlarda dolandırıcıdır belki🤣
Ne yapalım dostum sen söyleSenin isminle burdaki drogba ve bjk bir mi sence
Kimsenin tarafinda degilim ama verdin ornek sacma
Memoli en son roll konusali 1 saat olduBol şanslar dost nasıl gidiyor
Roll dışında neler varMemoli en son roll konusali 1 saat oldu