- 20,957
- 10,762
- 113
Sacın istatistikler hala girilmemiş. Tongaya düşmeyelim
Harbi 50 oran neAdam benim gunahlarim kadar mac yazmis tutturmus bizde rolling icin 1 mac bulamiyoruz
tebrikler bro 😂
Sen benim kuponlara laf edersün ha 😂😂😂 al sana 50 oranAdam benim gunahlarim kadar mac yazmis tutturmus bizde rolling icin 1 mac bulamiyoruz
tebrikler bro 😂
Sac neydiSacın istatistikler hala girilmemiş. Tongaya düşmeyelim
Totem onlar iste insallah 20 lira basmadin kankaSen benim kuponlara laf edersün ha 😂😂😂 al sana 50 oran
Ben izledim 3 kez arka arkaya ribaund aldı vermeden rahat olabiliriz😀Sacın istatistikler hala girilmemiş. Tongaya düşmeyelim
Rebaund -1.5 sac alırSac neydi
20 lira bastıysa bir yandan kafasına duvarlar vuruyordur😀Totem onlar iste insallah 20 lira basmadin kanka
O son hücumdaki off reb önemliydi. Orada rahatladım zatenBen izledim 3 kez arka arkaya ribaund aldı vermeden rahat olabiliriz😀
espn.com/nba/scoreboard burdan bakRebaund -1.5 sac alır
20 basmadım da 1k da basamadık yani20 lira bastıysa bir yandan kafasına duvarlar vuruyordur😀
Ss alabilir misin?espn.com/nba/scoreboard burdan bak
İlk çeyrek 5 reb gerideydi ama çok kötğ başlamıştı maçaO son hücumdaki off reb önemliydi. Orada rahatladım zaten
EyvallahTebrikler dost kazancın daim olsun
50 tl ye bile güzel hatrı sayılır alırsın tutar sende kalsın güle güle harca diyelim😊20 basmadım da 1k da basamadık yani
Ss alabilir misin?
44 40 sac almis rahat olabilirsiSs alabilir misin?
Dede 50 x atmis iste50 tl ye bile güzel hatrı sayılır alırsın tutar sende kalsın güle güle harca diyelim😊