- 7,434
- 3,989
- 113
Valla bakamıcam hiç. Site ne zaman girer istatistikleri. Won yazar o zaman inanırım 😂😂NBA Scores, 2024-25 Season - ESPN
Live scores for every 2024-25 NBA season game on ESPN. Includes box scores, video highlights, play breakdowns and updated odds.www.espn.com
Harbiden öyle oldu😀Dede 50 x atmis iste
Espn yanilmaz broValla bakamıcam hiç. Site ne zaman girer istatistikleri. Won yazar o zaman inanırım 😂😂
Sonuclanmayan sac mi kaldi sadeceValla bakamıcam hiç. Site ne zaman girer istatistikleri. Won yazar o zaman inanırım 😂😂
Bakiyeyi çektiğimde dmden ulaşıcam bir kaç kişiye. Lütfen yazamadıklarım alınmasın. Onlara özel başka kupon yapmayı düşünüyorum.Espn yanilmaz bro
Bugun cok şey olduSon dakika kuponun gelmesinin sevincide ayrı oluyor tam kaybettik derken gelmesi 😀
Aynen öyle valla bir kere de son saniyede yatmayalım kazanalım 😂Son dakika kuponun gelmesinin sevincide ayrı oluyor tam kaybettik derken gelmesi 😀
Kesene bereket dost iyi sabahlar herkeseBakiyeyi çektiğimde dmden ulaşıcam bir kaç kişiye. Lütfen yazamadıklarım alınmasın. Onlara özel başka kupon yapmayı düşünüyorum.
Lakers maçları beni hiç sarmıyo yaToronto Lakers maçı varmış izlenir
Daim olsun
Bazen leş gibi oynuyorlar bakalım bugün izinliyim izlerimLakers maçları beni hiç sarmıyo ya