- 156
- 33
- 28
Sitenin bonusları güzel inceledim kısa süre içinde yatırım yapıp değerlendirmek lazım
Yok ortak estağfurullah adamsın varol senkomik olan ne kardes anlamadım bilgi paylaşımı yaptık hosuna gitmedimi
ahaha aynen psikolojimi bozmştu artk ama sorumuda cevaplayaydn iyiydi beAbi duydunmu betasusta bonus var gibi katılıyorum ortak sana
Arkadaşa herhalde diken batmış gibi oldu sanırimkomik olan ne kardes anlamadım bilgi paylaşımı yaptık hosuna gitmedimi
banada 3 ihitmalli dedi destek alt üstte ckmıyor freebet02:02
alt ust canlı bahıs varmı
maç öncesı mi taraf mı
Bilal 02:02
Var efendim
02:02
her sey serbest o zaman
bılal bey
alt ust yok yazmıs bıra arkadas forumda
Okundu
Bilal 02:04
Var efendim
Yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı?
02:04
ıyı calısmalar
- Yok bana giren çıkan yok da güldüm diye sana koydu heralde biraz cigerimArkadaşa herhalde diken batmış gibi oldu sanırim
Sen boşver bilgi paylaşmaya devam
Kendi dalgasinda takılsın
Belli dokunmasa anırmazsindatavuk ciğeri- Yok bana giren çıkan yok da güldüm diye sana koydu heralde biraz cigerim
para yatrma kısmına gir kişisel bilgilermi doldur tcyi falan ad soyad onları yaz alrsnArkadaşlar üye olduktan sonra üyelik bilgilerine tikladim tüm bilgileri girdim işleminizi başarılı ile gerceklestirilsi dedi canlı destek hala üyelik bilgilerinizi tamamlayın diyor nereden neyi tamamlicam bilen bilgi verebilirmi
Ayıpsın ortak hemen vereyim cevap valla bunlar başka sitelere vermiyorlar bildiğim kadarıyla o sitede takacaklarını takıp kaçıyorlar yeni site açıyorlar eski sitedeki bilgileri alıp yeni açtıkları sitede reklam yapıp mesaj yolluyorlar inşallah yapmazlar o yüzden 4 kere numara değiştirdim dahada vermiyom hiçbir siteye kendi numaramıahaha aynen psikolojimi bozmştu artk ama sorumuda cevaplayaydn iyiydi be
bu site oyle kacacak bi siteye benzemiyo ama ortak arayüz altyapı falan zırh duruyorAyıpsın ortak hemen vereyim cevap valla bunlar başka sitelere vermiyorlar bildiğim kadarıyla o sitede takacaklarını takıp kaçıyorlar yeni site açıyorlar eski sitedeki bilgileri alıp yeni açtıkları sitede reklam yapıp mesaj yolluyorlar inşallah yapmazlar o yüzden 4 kere numara değiştirdim dahada vermiyom hiçbir siteye kendi numaramı