- 234
- 57
- 28
Oldu varan 5aynen acaba diyorum ben bağlansam bana ne diyecekler???Beyler bana bonus çevrimini tamamlayıp 50 tl yatırımda bulunursak yatırımımız kaybetse bile bonus bakiyemiz olan 100 tlyi çekebileceğimizi söyledi
Oldu varan 5aynen acaba diyorum ben bağlansam bana ne diyecekler???Beyler bana bonus çevrimini tamamlayıp 50 tl yatırımda bulunursak yatırımımız kaybetse bile bonus bakiyemiz olan 100 tlyi çekebileceğimizi söyledi
İlkel yöntem sonuçta belli olmaz dumanları tütebilirahmet dumanbet adında var bi belirsizlik duman olup uçmasınlar
Bu bildigin sekabet.benim bildigim asya pin mavi luna seka ve bu sitede dahil hepsi ayni sahsinİlkel yöntem sonuçta belli olmaz dumanları tütebilir
Bir an önce tütsülenmek lazim
Kombine site daha ne istiyorsunuzBu bildigin sekabet.benim bildigim asya pin mavi luna seka ve bu sitede dahil hepsi ayni sahsin
Bonustan maksimum 150 tl kazanç elde edebilirsiniz 50 tl yatırım yapıp kaybetsenizde 150 tl çekim verebilirsiniz bu kadar basit.canlı destek bana freebeti 1.80 ile oyna dedi sonra kazanc ile bir kez daha 1.80 oyna dedin ondan sonra istediğin orana oynayabilirsin dedi. 150 yap 50 yatır çek dedi
Hayırdır hacı sen ?
Helal sanatam isabetli yorum yaptınBunlar muhtemelen milletin paralarına çöküp duman olacaklar hiç bulaşmamak lazım Site Betco&Sbtech birleşimi olmuş nasıl olduysa yeni bir altyapı mı çıktı acaba BetTech falan
Valla isterse 50 tl freebet versin ben artık bu saatten sonra yeni sitelere üye olmam çünkü çoğu bir ay dayanamıyor gerek yok olmadık insanlara bilgilerimizi vermeye. Eski sitelerden devam yılbaşında verirler üç beş bir şey yolumuzu buluruzHelal sanatam isabetli yorum yaptın
SsAbi site sekabet in. Adama mail adresini sordum yanlışlıkla infosekabet. Com yazdı bana. Bu bilgiyi verdiğim için inşallah ban yemem formdan :d
Aynen devam böyleValla isterse 50 tl freebet versin ben artık bu saatten sonra yeni sitelere üye olmam çünkü çoğu bir ay dayanamıyor gerek yok olmadık insanlara bilgilerimizi vermeye. Eski sitelerden devam yılbaşında verirler üç beş bir şey yolumuzu buluruz
komik olduğunu mu sanıyorsun bu capslerle çocuk
Helal be iyi tespitsaol