- 8,147
- 3,376
- 113
Ben çalışmıyorum yesilkart başvurdum yesilkartli oldum başvurdum çıkmadı bana
İhtiyaç ve taleplere ne yazdınızBenim de vardı ziraat hesabim farkli şubeydi ama kendilerin çalıştığı şubeden yeni hesap açıp yatırmışlardı bana
Doğalgaz destepi bu dost ödemeniz hazırdır diyor bunu gidip ptt den alıcanDuŕum su sekilde gozukuyor ama ben hic para falan almadim 19unda basvurmusum 4 gun sonra onaylanmis.bu tmmlandir demek odeme alindi demek mi acaba.Ekli dosyayı görüntüle 241650
umutlandırmak istemem belki farklı birşey vardır ama ptt kurum ödemelerinde birşey gözükmüyor ise dediğim gibi olmuş olabilir. banka müşteri hizmetleri de göremez ise yarın vakıfı ara en iyisi..Neyse bankayi arayip sorayim o zaman
Dost ihtiyac ve talep kısmına ne yazdınumutlandırmak istemem belki farklı birşey vardır ama ptt kurum ödemelerinde birşey gözükmüyor ise dediğim gibi olmuş olabilir. banka müşteri hizmetleri de göremez ise yarın vakıfı ara en iyisi..
Kaç günde belli oluyorBaşvuru yaptık Cuma'ya kadar belli olur
Sonuçlar kaç günde çıkıyorArama yerine sosyal yardım başvuru hizmeti yaz
Herkes icin geçerli kime veriliyor bilmiyorum her aileden bir kişi başvurabilir
Bi gidim bakim yarin.saolasin.o sondaki tamamlandi kismina kafam takildiDoğalgaz destepi bu dost ödemeniz hazırdır diyor bunu gidip ptt den alıcan
Benimki 2020 de başvurdum yeni sonuçlandı 2 yıl geçti amkkBunu yapan varmı la sosyal destek yardım başvurusu 15 gün oldu bir sonuç yok aw 😐Ekli dosyayı görüntüle 241651
Numarasina nasil ulasicam kardes?sense mevcutmuumutlandırmak istemem belki farklı birşey vardır ama ptt kurum ödemelerinde birşey gözükmüyor ise dediğim gibi olmuş olabilir. banka müşteri hizmetleri de göremez ise yarın vakıfı ara en iyisi..
O ayrı la o pandemi aw 😐Benimki 2020 de başvurdum yeni sonuçlandı 2 yıl geçti amkk
O işlem tamamlandı demek yani işlem tamam ödemesi hazırdır gibi düşün yarın git ptt den al dostBi gidim bakim yarin.saolasin.o sondaki tamamlandi kismina kafam takildi
üstad yalana girmeden içinde bulunduğum durumu anlatmıştım. sigorta giriş çıkışına ve hanede ki toplam maaş durumuna kadar görüyorlar çünküDost ihtiyac ve talep kısmına ne yazdın
Benim de sed uygun değilsiniz diyorO ayrı la o pandemi aw 😐
Sed başvurusu 15 gün önce açıldı la ne zaman başvuru yaptin awBenim de sed uygun değilsiniz diyor
üstad ikametinin olduğu ilçenin adını ile SYDV yazarsan çıkar google a. her ilçenin kendi kaymakamlığına bağlı bu vakıflarNumarasina nasil ulasicam kardes?sense mevcutmu
Kaç günde sonuçlandıBen aldım geçen hafta başvurmuştum 1150 TL geldi
Pandemiyle ayniSed başvurusu 15 gün önce açıldı la ne zaman başvuru yaptin aw