Bu bayram dan önce belli olacak diye biliyorum pandemi ile bu aynı yardım değilKaç günde belli oluyor
Bu bayram dan önce belli olacak diye biliyorum pandemi ile bu aynı yardım değilKaç günde belli oluyor
Sesli güldüm köfte
Misal aileden biri başvurdu ve çıkarsa tekrar başvuru yapabiliyor muyuzBu bayram dan önce belli olacak diye biliyorum pandemi ile bu aynı yardım değil
Evet çalışıyom 3 4 defa başvur dum yenilenince bida basvurdum geldiNeye gire veriyorlar bi uerde sigortalı calisiyomusun
Hesabıma geldi IBAN yazdımParayı nerden aldın
1 hafta daKaç günde sonuçlandı
Abim başvurmuş da. Son 15 günde başvurulmuş. Yeni basvuri için ayın 14 ünde basvurun diyor. Peki çıkarsa tekrar başvuru yapabilir mıyım1 hafta da
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Fingirdek dost bu devlet bir sana bir bana bakmıyor 😐
Devletin aleyhine işler yap. Zengin olursun 🤣🤣🤣Fingirdek dost bu devlet bir sana bir bana bakmıyor 😐
Yapamiyon çıkarsa her aileden bir kişi veriyor diye biliyomAbim başvurmuş da. Son 15 günde başvurulmuş. Yeni basvuri için ayın 14 ünde basvurun diyor. Peki çıkarsa tekrar başvuru yapabilir mıyım
Sen açıklamaya ve ısınma destepine ne yazdınYapamiyon çıkarsa her aileden bir kişi veriyor diye biliyom
Gral ben ankara da yaşıyorum başkent kart aldım kışın doğalgaz yardımı falan yapıldı belediye tarafından acaba bize o yüzden mi verilmiyor 🤔1 hafta da
Peki kendi e devletinden öğrenebilecek miyim bize çıkıp çıkmadığını. Çünkü kendim başvurmadim. Abim kendi sayfasından başvurmuşYapamiyon çıkarsa her aileden bir kişi veriyor diye biliyom
Ne iş yapiyon fırıldak 🤣Gral ben ankara da yaşıyorum başkent kart aldım kışın doğalgaz yardımı falan yapıldı belediye tarafından acaba bize o yüzden mi verilmiyor 🤔
Ustayım gülümNe iş yapiyon fırıldak 🤣
İhtiyaçlarım var maaşım yetişmiyor. Teşekkürler yazdımSen açıklamaya ve ısınma destepine ne yazdın
Ne ustası işte diyoruzUstayım gülüm
Ne olursa herşeyde ustayımNe ustası işte diyoruz
Bildim kadarıyla öğrenemiyomPeki kendi e devletinden öğrenebilecek miyim bize çıkıp çıkmadığını. Çünkü kendim başvurmadim. Abim kendi sayfasından başvurmuş
Pompa ustasıUstayım gülüm