- 8,831
- 5,809
- 113
Burada kesin birşey yazarorada hala sürec devam ediyor yazıyr ptt ödemelerınde de bişe yok hala
Son düzenleme:
Burada kesin birşey yazarorada hala sürec devam ediyor yazıyr ptt ödemelerınde de bişe yok hala
Ama geçen ayda 1000 aldım zaten1000 alacaksınyine @Hayatindibi söylemişti ödemelerde yükselme olacak diye şanslısın ☺☺
☺☺☺🙏Bende daha yok ama yükselmeBakalim umarim kaynaklarim beni yaniltmaz 😁
Yine 1000 alacaksın senAma geçen ayda 1000 aldım zaten
Bnce onun geven ayki 2 ayliktiYine 1000 alacaksın sen
süreç devam ediyorBurada kesin birşey yazar
Bnim tahminim bu geve sabaha karsi yaticak paralar.benim hanima kart vermisler isimiz yok ptt ile 😁Yine 1000 alacaksın sen
Bilmem ama son ödeme miktar ne yazarsa onu alıyorsun çünkü bende ne yazarsa ben hep öyle aldımBnce onun geven ayki 2 aylikti
Bende böyleBurada kesin birşey yazar
Yarın sizin ilçe neresiyse orayı ara veya oranın sosyal yardimlasmasina git direk sonuçlanır bunda birşey vardır ilk defa denk geldimsüreç devam ediyor
Öyle yapayıım yarınYarın sizin ilçe neresiyse orayı ara veya oranın sosyal yardimlasmasina git direk sonuçlanır bunda birşey vardır ilk defa denk geldim
Peki para karta yatınca mesajı mi geliyordu sana ?Bilmem ama son ödeme miktar ne yazarsa onu alıyorsun çünkü bende ne yazarsa ben hep öyle aldım
Aynen 1000 alacaksın yine ödeme çekildi demesi çektin ödemeyi gününe yakın yine ödeme hazırdır der .PTT ye baktığında yatmamış gözükür 2 veya 3 gün sonra PTT ye baktığında ödemem gözükür zaten bu ay yatacak ama kaçında bilmiyorumBende böyle
Bende de PTT karti çocuklara ait msj geç geliyor bazen ben PTT kurum odemelerine bakıyorum oradan ne zaman numaralari kartiniza aktarılmış dediğinde gidip karttan çekiyorum .Yani msji beklemeden belli olmuyor msjaPeki para karta yatınca mesajı mi geliyordu sana ?
Yapman gereken şey cimere şikayet talebi oluştur 2 günde olumlu olumsuz sonuçlanırÖyle yapayıım yarın
Başvuru yaparken iban yazdık o ibanamı yatıyor bu onaylanınca her ayAynen 1000 alacaksın yine ödeme çekildi demesi çektin ödemeyi gününe yakın yine ödeme hazırdır der .PTT ye baktığında yatmamış gözükür 2 veya 3 gün sonra PTT ye baktığında ödemem gözükür zaten bu ay yatacak ama kaçında bilmiyorum
IBAN yazdiysaniz o ibana yatar .Bana PTT kart verdi bana PTT kartina yatıyorBaşvuru yaparken iban yazdık o ibanamı yatıyor bu onaylanınca her ay
Yatmismi Ağa E devlet de problem var kurun odemelerine bakamiyorumBnim tahminim bu geve sabaha karsi yaticak paralar.benim hanima kart vermisler isimiz yok ptt ile 😁
IBAN yatmıyor yazmıştım ama PTT den kart vediler ilk yatanı çekerken sonrası kartla ATM denIBAN yazdiysaniz o ibana yatar .Bana PTT kart verdi bana PTT kartina yatıyor
Benim arkadaşıma ilk basvuru yaptığında iban yazmıştı ona hala daha ibanina yatıyor benimde PTT kartina.Simdi şehir farkıda var bazen ne yaptıklarını bilmiyorlar 😊🙏IBAN yatmıyor yazmıştım ama PTT den kart vediler ilk yatanı çekerken sonrası kartla ATM den