- 644
- 250
- 63
Tamam senin dediğine göre Arjantin 15-14 öne geçtiğinde handikapla skor 15-15 olmuş oluyor beraberlik, Kolombiya yine kazanamamış oluyor1-0 önde başlıyor demek kardeşim handikap amacı o değil mi
Tamam senin dediğine göre Arjantin 15-14 öne geçtiğinde handikapla skor 15-15 olmuş oluyor beraberlik, Kolombiya yine kazanamamış oluyor1-0 önde başlıyor demek kardeşim handikap amacı o değil mi
Ne dersin dost yarın ödeme alirmiyizGazetede okudum bro dun okudum simdi aklima geldi netten bulup buaraya attim.dun berberde sira beklerken hurriyetde okudm
Bu arada @Senem01 o ödenecek rakam nerede yazıyor tam olarak bende heryerde 1000 TL yazıyor ödenen çekilen tahmini ödeme hepsi 1000 TLNe dersin dost yarın ödeme alirmiyiz
Son ödeme miktarı yazan yer kaç TL se o ödeniyor.Orada ne yazıyorsa onu aliyorsun 🙏Bu arada @Senem01 o ödenecek rakam nerede yazıyor tam olarak bende heryerde 1000 TL yazıyor ödenen çekilen tahmini ödeme hepsi 1000 TL
30.07.2022 de basvuru yaptım hala sürec beklemede diyor. bu konu ile ilgili bilginiz varsa benı aydınlatırsanz sevnırım ne yapmam gerekıyor sonuclanması içinSon ödeme miktarı yazan yer kaç TL se o ödeniyor.Orada ne yazıyorsa onu aliyorsun 🙏
O sosyal hizmetler bakanlığında herhalde süreç devam ediyor diyor.E devletler bölümünde aramaya sosyal yardım yazıp oradan bakın orada ne yazdığı önemli.Cunku bazen süreç devam etse de orada olumlu veya olumsuz yazar 🙏30.07.2022 de basvuru yaptım hala sürec beklemede diyor. bu konu ile ilgili bilginiz varsa benı aydınlatırsanz sevnırım ne yapmam gerekıyor sonuclanması için
orada hala sürec devam ediyor yazıyr ptt ödemelerınde de bişe yok halaO sosyal hizmetler bakanlığında herhalde süreç devam ediyor diyor.E devletler bölümünde aramaya sosyal yardım yazıp oradan bakın orada ne yazdığı önemli.Cunku bazen süreç devam etse de orada olumlu veya olumsuz yazar 🙏
1000 TL yazıyor geçen ay 1000 yattı ama ben iki ay toplamı öyle yattı diye düşündüm ama hala 1000 yazıyorSon ödeme miktarı yazan yer kaç TL se o ödeniyor.Orada ne yazıyorsa onu aliyorsun 🙏
Umarım olumlu sonuçlanır dostorada hala sürec devam ediyor yazıyr ptt ödemelerınde de bişe yok hala
3 ay oldu hala sonuclanacakUmarım olumlu sonuçlanır dost
Umarim aliriz broNe dersin dost yarın ödeme alirmiyiz
Beyler rahat olun 6 temmuz başvurum onay vakıftan ilçeye bağlı olandan 4 agustos 1 ayda merkezi yardım grubu beklettiler Eylül de aldım kaçı taam hatirlaniyorum ama basiydi3 ay oldu hala sonuclanacak
Bana orada kesin cevap yazar devam ediyor yazmam yanlış yere bakiyorsundur çok uzun zaman olmuş 1 ayı geçmişorada hala sürec devam ediyor yazıyr ptt ödemelerınde de bişe yok hala
yok dogru yere bakıyorum ama hala süreç devam ediyor diyrBana orada kesin cevap yazar devam ediyor yazmam yanlış yere bakiyorsundur çok uzun zaman olmuş 1 ayı geçmiş
1000 alacaksınyine @Hayatindibi söylemişti ödemelerde yükselme olacak diye şanslısın ☺☺1000 TL yazıyor geçen ay 1000 yattı ama ben iki ay toplamı öyle yattı diye düşündüm ama hala 1000 yazıyor
tam nereye bakmam lazımBana orada kesin cevap yazar devam ediyor yazmam yanlış yere bakiyorsundur çok uzun zaman olmuş 1 ayı geçmiş
Bakalim umarim kaynaklarim beni yaniltmaz 😁1000 alacaksınyine @Hayatindibi söylemişti ödemelerde yükselme olacak diye şanslısın ☺☺