- 23,169
- 21,292
- 113
Evet sana yardım çıkmış dostDayı ben anlamadım şimdi bize yardım çıkmış diyon öylemi ilk seninkide mi bu şekildi
Evet sana yardım çıkmış dostDayı ben anlamadım şimdi bize yardım çıkmış diyon öylemi ilk seninkide mi bu şekildi
Var cimerden sonuçlanması için bir yazı bildir 2 güne sonuçlanırBir ay üzeri sonuclanmayan varmi aranizda
24 gün oldu daha iki hafta sonuçlanmaz en az ümidim yok bakmıyorum artıkBir ay üzeri sonuclanmayan varmi aranizda
Yazdım iki gün önce ama bir aydan fazladır hep ayniVar cimerden sonuçlanması için bir yazı bildir 2 güne sonuçlanır
Çevremde herkesin bir haftada sonuclandi çoğu kişide aldi24 gün oldu daha iki hafta sonuçlanmaz en az ümidim yok bakmıyorum artık
Pazartesi cuma arasıNe zaman yatmaya başlıyormuş bizim komşu alıyor
Eve doğru ama sözde zam yapacaklardi ama aynı yine zam yokPazartesi cuma arası
Onu bilmiyorum valla ne desek boş bakacağız gorecegizEve doğru ama sözde zam yapacaklardi ama aynı yine zam yok
AynenOnu bilmiyorum valla ne desek boş bakacağız gorecegiz
Aile destek yardımin altına elektrik destek bir ilave çıkmış zam muhappetini oraya baglicaklar hereldeEve doğru ama sözde zam yapacaklardi ama aynı yine zam yok
Bilmiyorum olabilirAile destek yardımin altına elektrik destek bir ilave çıkmış zam muhappetini oraya baglicaklar herelde
Ben alıyorum elektrik faturasıyla gidiyorsun oradan elektriğin ne kadar gelmişse o parayı düşüyorlarBeyler elektrik destek ödemesi alan varmı
Eyvallah dost bende öyle yaparımBen alıyorum elektrik faturasıyla gidiyorsun oradan elektriğin ne kadar gelmişse o parayı düşüyorlar