- 23,169
- 21,292
- 113
Günaydın freespinden zengin oldunmu payfix yazıyorumBen alıyorum elektrik faturasıyla gidiyorsun oradan elektriğin ne kadar gelmişse o parayı düşüyorlar
Günaydın freespinden zengin oldunmu payfix yazıyorumBen alıyorum elektrik faturasıyla gidiyorsun oradan elektriğin ne kadar gelmişse o parayı düşüyorlar
Okumadın herhalde paylaşımı konuda baksaydin 😔Resmen tipi dalga geçti oyundan atıp atıp durdu 3 TL verdi ne işime yarar.Kazansam aklımdasın merak etme .Bu kadar etkinlikten sıfıra sıfır hiçbir şey çıkmadı.Sen yine benden iyisin.☺☺🙏Günaydın freespinden zengin oldunmu payfix yazıyorum
Senem cocuk parasi almak icin hangi yardima basvurmak gerekiyordu seninle bi ara konustuk ama kaynanam hastahaneye yatti hanim yapamamisti o basvuruyu basvuru forumunun adi nedir tam olarakOkumadın herhalde paylaşımı konuda baksaydin 😔Resmen tipi dalga geçti oyundan atıp atıp durdu 3 TL verdi ne işime yarar.Kazansam aklımdasın merak etme .Bu kadar etkinlikten sıfıra sıfır hiçbir şey çıkmadı.Sen yine benden iyisin.☺☺🙏
Çocuk parası şartlı sağlık Şartlı eğitim var oraya başvuru yapılıyor 5 yaşına kadar sağlıktan yararlanıyor yani sağlık parası alıyor.Okuluna başladığında da eğitim parası devam ediyor onu syd başvuran yapılıyor .Oda Google de syd başvuru yaz orada çıkıyor.Ama Şehir olarak farklı olabilir sosyal yardımlaşma bakanlığı yazacak birde hangi şehirdeysen o yazar 🙏Senem cocuk parasi almak icin hangi yardima basvurmak gerekiyordu seninle bi ara konustuk ama kaynanam hastahaneye yatti hanim yapamamisti o basvuruyu basvuru forumunun adi nedir tam olarak
Bu arada paralar bu hafta ici yatar diye dusunuyorum bakalim
TskrlerÇocuk parası şartlı sağlık Şartlı eğitim var oraya başvuru yapılıyor 5 yaşına kadar sağlıktan yararlanıyor yani sağlık parası alıyor.Okuluna başladığında da eğitim parası devam ediyor onu syd başvuran yapılıyor .Oda Google de syd başvuru yaz orada çıkıyor.Ama Şehir olarak farklı olabilir sosyal yardımlaşma bakanlığı yazacak birde hangi şehirdeysen o yazar 🙏
Rica ederimTskrler
GunaydinRica ederim
Bu hafta alirizda umarım zamlı alırızSenem cocuk parasi almak icin hangi yardima basvurmak gerekiyordu seninle bi ara konustuk ama kaynanam hastahaneye yatti hanim yapamamisti o basvuruyu basvuru forumunun adi nedir tam olarak
Bu arada paralar bu hafta ici yatar diye dusunuyorum bakalim
Gunaydin hayırlı sabahlar ☺🙏Baktım daha zam gözükmüyor aynı 2 güne kadar yaparlarsa bilmem onu zaten geçen ayın 10 da mi ne yatmıştı bu ayda herhalde aynı yatar.Yatsada su cocuklarin ihtiyaçlarını alsam.Heveslendim zam var diye ama ortada birşey yok 😔😔Bu hafta alirizda umarım zamlı alırız
Hiç zam muhabbetide yok ortadaGunaydin hayırlı sabahlar ☺🙏Baktım daha zam gözükmüyor aynı 2 güne kadar yaparlarsa bilmem onu zaten geçen ayın 10 da mi ne yatmıştı bu ayda herhalde aynı yatar.Yatsada su cocuklarin ihtiyaçlarını alsam.Heveslendim zam var diye ama ortada birşey yok 😔😔
Var zam diyorlar internette daha dün açıklama yapmış ama hangisine veya neye zam var anlamadim bu ay zam oldu oldu olmazsa zaten bir daha yapmazlar sanmıyorum ama devletin işinede belli olmazHiç zam muhabbetide yok ortada
Aynı bende yaBenim 2 ay olacak daha başvuru devam ediyor diyor
Hepinize tek tek cvpmi verelim salih.konu icinde cvbi var okuyuverBen geçen ay 500 TL çektim bu ayda yatarmi bana nekadar yatar Ekli dosyayı görüntüle 273244
Dost okadar cevap var konu içinde kafam karıştı sencevaplayi ver sana zahmet ağa laHepinize tek tek cvpmi verelim salih.konu icinde cvbi var okuyuver
Yanlisim yoksa 1.100 alcaksin. Max 1200 zaten onuda gecen ay 600 alanlar alcak sen 1.000 1.100 arasi alirsin tabi dedikleri zamn olursa.olmazsa 11 ay daha totalde 12 ay alcaksin o yardimiDost okadar cevap var konu içinde kafam karıştı sencevaplayi ver sana zahmet ağa la
Tesekurler ağa elYanlisim yoksa 1.100 alcaksin. Max 1200 zaten onuda gecen ay 600 alanlar alcak sen 1.000 1.100 arasi alirsin tabi dedikleri zamn olursa.olmazsa 11 ay daha totalde 12 ay alcaksin o yardimi