- 11,302
- 10,928
- 113
Ama beton pompa ustası yanlışlık olmasınPompa ustası
Ama beton pompa ustası yanlışlık olmasınPompa ustası
Bı baltaya sap değilsin yaniNe olursa herşeyde ustayım
Kızılay'a çalışıyor @Galatasaray571 🤣🤣🤣Ama beton pompa ustası yanlışlık olmasın
Başvur bi dene zarari olmazPeki kendi e devletinden öğrenebilecek miyim bize çıkıp çıkmadığını. Çünkü kendim başvurmadim. Abim kendi sayfasından başvurmuş
resim linki açıklamaya ekleyip gönderdim..Aciklamaya
Fakir çalamadigi icin fakirdir yazdım.
Anlarlar umarim yatirirlar moneyleri
Döşemeciyim reisKızılay'a çalışıyor @Galatasaray571 🤣🤣🤣
Ne ustası belli 🤣🤣🤣
Okuduklarini sanmiyorum orayi daha çok seçtiğin bilgilere göre veriyodurAciklamaya
Fakir çalamadigi icin fakirdir yazdım.
Anlarlar umarim yatirirlar moneyleri
daha çok parti üyeliği var mı diye bakılıyor desek isabet olur.. 😘Okuduklarini sanmiyorum orayi daha çok seçtiğin bilgilere göre veriyodur
Döşemeciyim reis
Hay yaşa,👏daha çok parti üyeliği var mı diye bakılıyor desek isabet olur.. 😘
onlarin buralara basvurmasina gerek var mi dost. Arada bizim gibi denk getiren olursa o alir ancadaha çok parti üyeliği var mı diye bakılıyor desek isabet olur.. 😘
Yine en mantikli adamlar burda amkTayyibe birkere oy vermedik adam bize vermese haklı ozaman aw
Koftecim yaptık başvurumuzu bol sans sana daTayyibe birkere oy vermedik adam bize vermese haklı ozaman aw
Dostum bu başvuru bölümünde doğalgaz kömür vs yaziyodu o bölümdü demi başvuru bölümüBana aylar önce yatan o 500 de cuma yatmıştı bu arada cumaya kadar bekleyecez herhalde
Evet en son en altta o yaziyor da bende dogalgazi sectirmedi isirma yardimi istemiyorum dedim o yüzdenDostum bu başvuru bölümünde doğalgaz kömür vs yaziyodu o bölümdü demi başvuru bölümü
Sen izmirlisin temelli vermez TayyipKoftecim yaptık başvurumuzu bol sans sana da