- 1,152
- 262
- 83
Aynen 1 çocuk farkiHe yok
Çocuk farkı demekki , eyvallah
Aynen 1 çocuk farkiHe yok
Çocuk farkı demekki , eyvallah
Kurum odemelerine giremiyorum bile neyse nasılsa girerizArkadaşlar benim e-devlet PTT kurum ödemede para gözüküyor şimdi PTT kartı ile çekmeye gittim hesap 0 diyor varmı böyle olan
Orada hesaba aktar sekmesi var hesabına aktar parayı para yatmış karta aktarilmamişArkadaşlar benim e-devlet PTT kurum ödemede para gözüküyor şimdi PTT kartı ile çekmeye gittim hesap 0 diyor varmı böyle olan
Girebilirsem bir daha oraya yapicamOrada hesaba aktar sekmesi var hesabına aktar parayı para yatmış karta aktarilmamiş
Akşama doğru sıkıntı kalmaz insanlar ihtiyaç sahibi haklı olarak herkes e-devlet te şuanGirebilirsem bir daha oraya yapicam
Aynen öyle dost ben banka hesabına aktar yaptım gece IBAN girdim yine PTT karta yatmişti gündüz bir kaç saatte düşer karta@Gokhan1985 bro yanlız benim PTT kartım var gecen ay gözüktüğünde E-devleete gidip kart ile çekmiştim o aktarma mevzu istersen banka hesabına aktarabiliyordun öyle degilmi
Ödeme başlangıç tarihi ne yazıyor 8 mi 9 mu ayın geçen ay benim kurumda gözüküyor du ama ödeme bir sonraki gün yaziyorduBunlar benle taş taş geçiyor herhalde
8 yazıyorsda yoğunluktan sanırım şimdi PTT sosyal kartınıza aktarılmıştır yazıyor gideyimde çekeyim bariÖdeme başlangıç tarihi ne yazıyor 8 mi 9 mu ayın geçen ay benim kurumda gözüküyor du ama ödeme bir sonraki gün yaziyordu
Hadi gözün aydın dostum8 yazıyorsda yoğunluktan sanırım şimdi PTT sosyal kartınıza aktarılmıştır yazıyor gideyimde çekeyim bari
Sağol kardo ilaç gibi geldi yeminle 🙂Hadi gözün aydın dostum
Kendi kendinemi düzeldiSağol kardo ilaç gibi geldi yeminle 🙂
Bizdede yokmus la hanim cekmeye gitmisti yokmus paraArkadaşlar bu durumu yaşayan Varmi nasıl çözülüyor çözümü nedir ödemeniz hazır yazıyor ama kartta yok ne yapmamış lazim
Kendi kendinemi düzeldi
Geçende dedim ya size yaptırıyorlar ama yarın veya ertesi gün hesaba geçer yatmış zaten para.Orada ödemeniz hazırdır herhangi pttye gidip çekebilirsiniz dediğinde çekebilirsiniz.Yada Ödemeniz hazırdır numaralı kartınıza aktarılmış dediğinde çekebilirsiniz.Suan cekemezsiniz PTT kurum ödemelerine giris yapılmıyorBizdede yokmus la hanim cekmeye gitmisti yokmus para
Hic bi yere girilmiyorki ya e devletde.yillardir su e devlet isine bi cozum bulamadilar.2 3 dk bekletiyor sirada sonra hata veriyor.acizlikten baska bizey degil suna cozum bulunamamasiGeçende dedim ya size yaptırıyorlar ama yarın veya ertesi gün hesaba geçer yatmış zaten para.Orada ödemeniz hazırdır herhangi pttye gidip çekebilirsiniz dediğinde çekebilirsiniz.Yada Ödemeniz hazırdır numaralı kartınıza aktarılmış dediğinde çekebilirsiniz.Suan cekemezsiniz PTT kurum ödemelerine giris yapılmıyor
Acizlik değil knk fakir çok 3 4 yıl önce sosyal yardım ne desen konu açsan kimse bilmezdi yazmazdı utancından veya ihtiyacı olmadığından şimdi utanmasak sakat taklidi yapıp sakat aylığı alacaz gerci siz alıyorsunuz benimki 2 aydır onaylanmadı bekliyor risk birimi oyalıyor herhaldeHic bi yere girilmiyorki ya e devletde.yillardir su e devlet isine bi cozum bulamadilar.2 3 dk bekletiyor sirada sonra hata veriyor.acizlikten baska bizey degil suna cozum bulunamamasi