- 1,158
- 684
- 113
Ulan şu devlet ile hükümeti hala ayırt edemiyorsunuz yazıkBana 1300 yattı Allah devlete zeval vermesin
Ulan şu devlet ile hükümeti hala ayırt edemiyorsunuz yazıkBana 1300 yattı Allah devlete zeval vermesin
Benimde yarım saat önce kartta yoktu şuan düşmüşDün gece 4 te ptt ödemelerine gelmesine rağmen hala bizde kartta bakiye 0 yansıması sürecek heralde
Nerden baktinBenimde yarım saat önce kartta yoktu şuan düşmüş
Bekliyoruz bizde de durum aynıDün gece 4 te ptt ödemelerine gelmesine rağmen hala bizde kartta bakiye 0 yansıması sürecek heralde
Dost atmden baktım çarşıya çıkmışken bakayım dedim yatmış senin kart varsa kontrol etNerden baktin
Max 1250di sana nasil 1300 yatmisBana 1300 yattı Allah devlete zeval vermesin
Bana 1550 yatmisMax 1250di sana nasil 1300 yatmis
Sen evlimisinBana 1550 yatmis
Evet 3 cocugum varSen evlimisin
Surekli yenile ptt kurum ödemeleri yaz gir hesapta para gözüküyorsa yukardan hesaba aktar var ona tıkla banka hesabına aktarSistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.
Hep bunu diyor
Anladim.tek cocuk ve 2 cocuga 350 3 cocuk ve fazlasina daha fazla yatiyordu dun okumustum unuttum 400 yada 700 olmaliEvet 3 cocugum var
Dost giris olmuyor sabahtandir sen nasil girdinHesaba para yatmayanlar e devlet ptt kurum ödemelerine girin adınıza yatmış ise para aynı menü üstünde hesaba aktar var oradan banka hesabınıza aktarım yapın yarın mesai saati içinde hesabınıza yansır ben şimdi yaptim
Bende giremiyordum sürekli yeniledim girdi sonra hesabıma aktardım sabah mesai başlayınca geçecek nerde ptt gidip sıra bekleyip içerden cekeyimDost giris olmuyor sabahtandir sen nasil girdin
Çocuk PARASI 1 ay yatar 1 ay yatmaz bu yardımı yükseltiler ondan mebla yüksek hocamBugun 1600 yatmis gozukuyor 1250 yardim 350de cocuk parasi demekki