- 1,937
- 843
- 113
üstad o zaman sizin ptt şubesine gitmeniz gerekiyordur. başka yöntem yok bildiğim kadarıyla çünkü..Bana da elektrik yardımı çıkmış ama listede benim elektrik şirketi yok
Nasıl olacak bilmiyorum
üstad o zaman sizin ptt şubesine gitmeniz gerekiyordur. başka yöntem yok bildiğim kadarıyla çünkü..Bana da elektrik yardımı çıkmış ama listede benim elektrik şirketi yok
Nasıl olacak bilmiyorum
Teşekkür ederimüstad e devlet arama kısmına elektrik yardımı ile fatura ödeme yazın. önce dağıtıcı firmayı seçip sonra abone nu girin.. ödemek istediğin faturayı seç ve yardım miktarı düştükten sonra ödemen gereken tutarı da gösteriyor. sonra kart bilgilerini girip hallediyorsun..
Aile destek zimbirtisi varya oNedir kabul edilen?
5i 10u arasi yatarAile destek zimbirtisi varya o
Tesekkurler 🙂5i 10u arasi yatar
Herkese benden cay.şakire yokBeni niye reddediyolar anlamıyorum
Aga benim 3 yaşında cocuk var sigortali olarak çalışmıyorum niye vermiyorlar anlamadım kiHerkese benden cay.şakire yok
Bulundugun sehirdeki kaymakligini arayip sorman gerekAga benim 3 yaşında cocuk var sigortali olarak çalışmıyorum niye vermiyorlar anlamadım ki
Bu doğalgaz yardımı benimde onaylandı 700 TL ama PTT kurum ödeme yerine gelmedi 1 aydır senin orda gözüküyor mu acaba ?Ben 2 ay önce dogalgaz yardım basvurusu yapmısdım onaylanmısdı ama 2 aydır fatura 200 civarı geliyor diye ugrasmadım bu ay kombi acdım gorselde 625 yazıyor 1 ay sonraya fatura gelicek aktif olurmu acaba
seni yine ciddiye alıp reddetmişler benimki 2 aydır beklemede daha fazla süredir bekleyenler var tahminim 2023 mart ayında zahmet edip cevaplanırYaw yardım çıksın diye yesilkart cikarttik yine red yiyor 😂
Valla hicbir fikrim yok sadece basvurdum oylece kaldı 2 aydır kombi acmıyordum az geliyor diye onemsemedim bu ay acdım bakalım 1 K gibi fatura gelir herhalde o zmn bunu denicem ne olacak ne kadarını karsılayacaklarBu doğalgaz yardımı benimde onaylandı 700 TL ama PTT kurum ödeme yerine gelmedi 1 aydır senin orda gözüküyor mu acaba ?
Bu hafta ödenir cumaya kadarÖdemeler ne zaman başlayacak bilgisi olan var mı
Umarım öyle olur yaBu hafta ödenir cumaya kadar
Valla böyle durumda olan arkadaşlar genelde cimere yazıyorlar cevaplanıyor Muş sanırımBaşvuru yaptık 4 ay geçti hala değerlendirme sürecinde böyle bir saçmalık olamaz
Geçen 8 zinde ödendi bu hafta ödenir diye tahmin ediyorum 🙏Umarım öyle olur ya
Alırsan haber et en erken sana yatiyorGeçen 8 zinde ödendi bu hafta ödenir diye tahmin ediyorum 🙏