- 496
- 325
- 63
Bende 9 u yazıyorGeçen 8 zinde ödendi bu hafta ödenir diye tahmin ediyorum 🙏
Bende 9 u yazıyorGeçen 8 zinde ödendi bu hafta ödenir diye tahmin ediyorum 🙏
vakıfa gıt soyle sısteme dusmuyo bırcogu goremıyorlarhastanede asgari ücretle işe girme durumu var olursa girsek verirler mi ki kapsam dışı mı oluyor iki aydır cevaplamıyorlar zaten
Yok olmaz asgari ucretlilerde alıyor zatenhastanede asgari ücretle işe girme durumu var olursa girsek verirler mi ki kapsam dışı mı oluyor iki aydır cevaplamıyorlar zaten
Reis açıklama yapmadı ki henüzGüncelleme uzun sürdü kesin bugün yatar yarında cekeriz
Dost sen doğalgaz yardımı alıyordun dimi bu benim onaylandı 1 ay önce 700 ödeme hazırdır diyor ama PTT kurum ödemesine düşmedi düşüyor mu PTT kurum ödemelerine bu5i 10u arasi yatar
Herkesde farklı olabilir şehir farkıBende 9 u yazıyor
😊😊😊😊🙏🙏Alırsan haber et en erken sana yatiyor
Dost çekildi diyorsa yatmamistir zaten yatsaydi ödeme hazır yazardı yattigina dair bilgi nereden aldın ayrıca benim t.c sonu 2Aralık ayı ödemeleri yattı bugün benim ödeme çekildi yazıyor bu gece ptt kartına yatar ama 2 3 gün cekemiyorum ben ziraat bankasına gidiyorum çekemiyorum ptt ye gidiyorum çekemiyorum her ay sıkıntı
Çekildi diyorsa geçen ayın ödemesidir o. Ödemeniz hazırdır demesi lazım.Aralık ayı ödemeleri yattı bugün benim ödeme çekildi yazıyor bu gece ptt kartına yatar ama 2 3 gün cekemiyorum ben ziraat bankasına gidiyorum çekemiyorum ptt ye gidiyorum çekemiyorum her ay sıkıntı