Ağa nerde yazıyor bende yok öyle birşeyKonuya espiri yapmaya geldim bir kontrol edeyim dedim e-devleti ödemeler çarşamba günü başlıyor arkadaşlar 😂Ekli dosyayı görüntüle 284537
Ağa nerde yazıyor bende yok öyle birşeyKonuya espiri yapmaya geldim bir kontrol edeyim dedim e-devleti ödemeler çarşamba günü başlıyor arkadaşlar 😂Ekli dosyayı görüntüle 284537
Hayırlısı bende daha ödeme yapılacağı gün bile belli degilBana yatırmışlar
Sabah yatmış bana ziraat bankası hesabıma aktarım yaptım. Ptt kart olmadığı için.Onaylandiysa yatar bugün bnceHayırlısı bende daha ödeme yapılacağı gün bile belli degil
Peki e devlette ne yazıyor sende dost ödeme hazır felan ?Az once geldim ptt den hesaba yarin yapacakmış 1200 tl görünüyor yarın çekebilirsiniz dedi
TC no ile alakası yok aldım diyen hicbirsey alamaz herkesin ödemesi bugün hazır oluyor yarin odemeleri cekebiliyor PTT arkadaş var ona sordum özellikle TC ile alakası yok dediValla dün biri yazmıştı gerçeklik payı nedir bilmiyorum ama t.c numaralarına göre peyderpey yatacak diye
E devlette hic birdey yazmiyor bu aylarda ilgili geçen ayki ödeme yaziyorPeki e devlette ne yazıyor sende dost ödeme hazır felan ?
Başvurun onaylanmış.ara ara ptt ödemelerinin kontrol et.Arkadaslar 10 gundur bu sekilde bekliyor ne olacak simdi lutfen bilen yazsin 10 gun oldu yaEkli dosyayı görüntüle 284581
Ben 1 -2 ay geç aldım başlangıç olarakSen 7 aydami almaya basladin
Ayın 7 sinde yazıyorsa bugün odemezler sanırım kanka yarın çekersinÖdeme başlangıç tarihi yarın yarın kartınıza aktarilicak diyor ama öncekinin birinde müşteri hizmetleri ptt den alabilirsiniz diye söyledi diye hatırlıyorum
Aynen bende de PTT kurum odemelerinde çıkıyor ama ödeme başlangıç tarihi 07.12.2022 diyor yane yarın alabilirimHayır alamazsın çünkü PTT bile vermiyor.Bizim burada böyle ödeme başlangıç tarihinden itibaren alıyorsun🙏Benim de öyle mesela kartım var yarın alabileceğim
Zaten gözüküyordu ki yatırma tarihi yarindi 😂Haber almadın mi benden .Sen haber verirsin dedin verdim bugün okumamissin ☺🙏Hadi hayırlı olsun yatmış paralar sabah çeker herkes