- 1,937
- 843
- 113
Gecen ay banada aynisi oldu.ertesi gun yattiDostlar bu şekilde gözüken var mı. Sabahtan beri atm ler çok kalabalıktı simdi denedim atm den 0 bakiye gözüküyordu ama ödemeniz hazırdır da yazıyor
Ekli dosyayı görüntüle 285145Ekli dosyayı görüntüle 285146
Eyvallah üstadGecen ay banada aynisi oldu.ertesi gun yatti
Google amcaya sorbaşvuru nasıl yapılıyor
Ben hiçbir şey yapmadım PTT kurum ödemelerine girdigimde bilmem kaç numaralı sosyal kartınıza aktarılmıştır yazıyordu gittim çektim 13002 gün önce hesabıma aktar kısmından işlem yaptım daha para yatmadı geçen ay aynı gün yatirmislardi aynı sorunu yaşayan var mı
Bende ilk kez hesaba aktar yaptım gelmedi hala öğlen mesaj geldi sosyal karta yattı diye şimdi bakmaya gidiyom2 gün önce hesabıma aktar kısmından işlem yaptım daha para yatmadı geçen ay aynı gün yatirmislardi aynı sorunu yaşayan var mı
Bana sosyal karta yattı diye sms de gelmedi bnde şimdi gidip bakacağımBende ilk kez hesaba aktar yaptım gelmedi hala öğlen mesaj geldi sosyal karta yattı diye şimdi bakmaya gidiyom
Benim sosyal karta yatmış dostBana sosyal karta yattı diye sms de gelmedi bnde şimdi gidip bakacağım
Benimde öyle dostBenim sosyal karta yatmış dost
Herkesin yattıAralık desteği yatan var mı
Benim 4 Ay dir süreç devam ediyor yazıyor 🤔🤔 anlamadım gittiHerkesin yattı
Farketmez kardeşim ben elektrik yardımı alıyorum abonelik ev sahibinin adınaMerhaba dostlar Doğalgaz ve Elektrik yardımı almak için abonelik kendi adımıza mı olmak zorunda
Isim tutmayınca sorun olmuyormuFarketmez kardeşim ben elektrik yardımı alıyorum abonelik ev sahibinin adına
Yok sorun olmaz faturayı ptt ye götürmen yeterli fakat yardım kimin adına yaptıysa onun gitmesi lazımIsim tutmayınca sorun olmuyormu