- 1,098
- 471
- 83
Sen başvurma zaten hükümet veriyor sen başvurmabize çıkmaz hacı abi
Sen başvurma zaten hükümet veriyor sen başvurmabize çıkmaz hacı abi
vermiyor işteSen başvurma zaten hükümet veriyor sen başvurma
Ben aldım kaç kere pandemide veriyor herkesevermiyor işte
vermedi hep reddetti bize vermez hacı biliyorlar kime oy verdiğimizi yandaşlara verirler yada bilmediklerine bizi biliyorlarBen aldım kaç kere pandemide veriyor herkese
Yok.artik CHP li.sin diye vermiyor öylemi halk ekmek CHP li ye de aynı fiyatvermedi hep reddetti bize vermez hacı biliyorlar kime oy verdiğimizi yandaşlara verirler yada bilmediklerine bizi biliyorlar
gazoz kapağını tutarım bu hükümeti tutmam 1 gram faydası olmamıştır 20 yıldır faydasını geçtim bi ton zararı dokundu halen daha dokunuyor.Yok.artik CHP li.sin diye vermiyor öylemi halk ekmek CHP li ye de aynı fiyat
Yapılanları gormuyonmugazoz kapağını tutarım bu hükümeti tutmam 1 gram faydası olmamıştır 20 yıldır faydasını geçtim bi ton zararı dokundu halen daha dokunuyor.
yaptıklarının hiç birşeyime faydası yok daha kötüsü borçlandırdı ülkeyiYapılanları gormuyonmu
Gecende siyasete cevirdin konu kapandi bari birak bura kapanmasin millet bilgi alişverisi yapiyorYapılanları gormuyonmu
TmGecende siyasete cevirdin konu kapandi bari birak bura kapanmasin millet bilgi alişverisi yapiyor
Doğru sağol 29 unda yazıyorBeyler ödemeler yapılmış bilginiz olsun
Eyw kardes bu iyi bi haberBeyler ödemeler yapılmış bilginiz olsun
Aynen PTT kurum odemelerinde bende gözüküyor 29 çekebilirim eyvallah tşkler baskanaile destek odemelerı 29 cekımlı hesaplara gectı e devlette yazmasada gunu gelınce yazar ptt kurum odemelerıne bırrrcogu dustu zaten...
1 kere başvuru 12 ay ödeme ama sanırım seçime kadar tam bende bilmiyorumArkadadlar bu aile destek programj
12 ay verilecekmi yoksa her ay yeni basvurumu yapacagiz biz nedir bu konuda durum