- 4,228
- 3,703
- 113
Benim 30 yaziyorBugün çeken oldumu hiç bende 29 yazıyor bazilarina 31 yazmışlar niye böyle değişik tarihler acaba
Benim 30 yaziyorBugün çeken oldumu hiç bende 29 yazıyor bazilarina 31 yazmışlar niye böyle değişik tarihler acaba
Cekmene gerek yok sosyal karta aktarıyor zatenBen çektim sabah şuan ptt ödemelerinde gözükmüyor. Hesaba da gelmedi. Bekliyorum
Dost benim sabah baktım ödemeniz hazır 29 diyordu şimdi baktım silmisler geri eski haline gelmiş neden acabaCekmene gerek yok sosyal karta aktarıyor zaten
Çekmedim 30 yazıyor .ödeme tarihinden önce kimse alamaz 😊😊🙏Bugün çeken oldumu hiç bende 29 yazıyor bazilarina 31 yazmışlar niye böyle değişik tarihler acaba
Kanka benim sosyal kart yok bankaya çekiyorum o yüzdenCekmene gerek yok sosyal karta aktarıyor zaten
Cimere direk şikayet oranın ekran görüntüsünü de gönder direk işlem yapılır. 😊😊🙏Ulan bi bku beceremiyorlar 3 ayı geçti süreç devam ediyor diyor gittim sordum bekleyin diyor ne iş yapıyorlar bunlar anlamadım
6 Aralık tarihinden beri süreç devam ediyor yazıyor cimer'e yazdım bakalım umarım işe yararCimere direk şikayet oranın ekran görüntüsünü de gönder direk işlem yapılır. 😊😊🙏
Çok işe yarıyor 1 haftada sonuçlanır .Yazı yazdıktan sonra ekran görüntüsü de eklediyseniz süper olur.Cunku süreleri 15 gün içinde cevaplamak 👍🙏6 Aralık tarihinden beri süreç devam ediyor yazıyor cimer'e yazdım bakalım umarım işe yarar
Çektin mi senÇok işe yarıyor 1 haftada sonuçlanır .Yazı yazdıktan sonra ekran görüntüsü de eklediyseniz süper olur.Cunku süreleri 15 gün içinde cevaplamak 👍🙏
Yok 30 diyor 29 gecesinden 30 girerken düşer 🙏😂Çektin mi sen
Benim 29 diyor gece cekebilirmisiz senceYok 30 diyor 29 gecesinden 30 girerken düşer 🙏😂
Tarihi doldurdugunda gecen aylarda iki kere baktım 12 yi doldurdugunda benim paraya baktığımda karta aktarılmıştır diyordu ama gidip hiç çekmedim.Kartada aktarıldığı da çekiyorum normelde.😊🙏Benim 29 diyor gece cekebilirmisiz sence
Tarih ayın kaçında diyorsa o zaman alabilirsiniz dedim sabahtan beri şimdi alamazsınız 😊🙏Şimdi pttye gittim odeme var ama yarın cekebilirmisiz
Ben tarih falan goremiyorum e devleti açmayı başaramadım yogunluktanTarih ayın kaçında diyorsa o zaman alabilirsiniz dedim sabahtan beri şimdi alamazsınız 😊🙏
PTT odemelerine zor giriliyor ama orada yazar aklınızda bulunsun 😊🙏Ben tarih falan goremiyorum e devleti açmayı başaramadım yogunluktan