- 8,139
- 3,374
- 113
Yattı gittim çektim vakıfbankasindanhadi Yattı diyen bir arkadaş yok mu )
Yattı gittim çektim vakıfbankasindanhadi Yattı diyen bir arkadaş yok mu )
1200 alacak arkadaş 3750 şimdiye kadar aldığı yardım paraların toplamiHahaha yersen he. )
Lan rahatsiz her ay gelip konuya ayni yorumu yapmaya usenmiyormusun.sanane ister kumar oynar ister kariya gider isterse icki icer sanane?Yazık devletimiz yardım yapıyor bunlar o para ile kumar oynuyor.
Bence gereksiz yorumladınYazık devletimiz yardım yapıyor bunlar o para ile kumar oynuyor.
3 cü kişilerle şifreyi paylaşma diyor kanka sen bütün foruma paylaşmışsin maşallah 🤣🤣🤣hacı sabah PTT gidip cekicem
Senin için 3 bira icicem o parayla varmı diyeceğin 😄Yazık devletimiz yardım yapıyor bunlar o para ile kumar oynuyor.
Onun kendisi gereksiz yorumunun gereksiz olmasina takilma sen 😁Bence gereksiz yorumladın
Yok ya ne takılcam ona takılcağıma netflix de takılmaya devam ederim😂Onun kendisi gereksiz yorumunun gereksiz olmasina takilma sen 😁
harbimiYattı gittim çektim vakıfbankasindan
aynen bende o arkdaşın hesabına göre 3.300 tl alcam o zaman1200 alacak arkadaş 3750 şimdiye kadar aldığı yardım paraların toplami
Bizde gidip deniyelim bakalım şansa belki alırız 30 u ödeme benimdeAn itibari ile 30 unda gözüken ödemeyi ptt şubeden çektim arkadaşlar bilginize
Alırsın direkt verdiBizde gidip deniyelim bakalım şansa belki alırız 30 u ödeme benimde
Zor gibi bende aktar yok hala senin vardı galiba benimkine sistem izin vermez büyük ihtimal 😂Alırsın direkt verdi
Uzak değilse denemeye degerZor gibi bende aktar yok hala senin vardı galiba benimkine sistem izin vermez büyük ihtimal 😂