- 1,503
- 567
- 113
Sen hesaba aktar yapmismiydin dostum benim şu PTT aktarda para gözükmüyor ama aktarım yaptığım için sanırım ama banka hesabına gelende bir şey yok ilginçGeçmemiş olabilir benimde aynısı oldu ptt'den aldım
Sen hesaba aktar yapmismiydin dostum benim şu PTT aktarda para gözükmüyor ama aktarım yaptığım için sanırım ama banka hesabına gelende bir şey yok ilginçGeçmemiş olabilir benimde aynısı oldu ptt'den aldım
Tamam olsun yinede ptt'den çekebilirsin kurum ödemelerinde gözükmesedeSen hesaba aktar yapmismiydin dostum benim şu PTT aktarda para gözükmüyor ama aktarım yaptığım için sanırım ama banka hesabına gelende bir şey yok ilginç
Teşekkürler dostumTamam olsun yinede ptt'den çekebilirsin kurum ödemelerinde gözükmesede
PTT kartı olanlar aktarım yapsa bile olmuyor kartından ya da şubeden alabilirsin.Sen hesaba aktar yapmismiydin dostum benim şu PTT aktarda para gözükmüyor ama aktarım yaptığım için sanırım ama banka hesabına gelende bir şey yok ilginç
Doğal gaz yardımı her ay yapılıyor diye biliyordum forum da cevap vermek parayla galiba bir Allahın kulu nedir ne değildir birşey söylemiyorBana 2 ay önce 450 TL yattı 2 aydır yenisi yok sanırım şubat ayında yenisi yatacak
Bu ay herkes yılbaşından önce yardım parasını aldı reis kimse yazmaz bidahaki ayın yani şubatın 6 sı oldumu burası ana baba günü olur merak etme herkes sorar para yattımı diye doğalgaz yardımı her ay değil reis yılda 2 kes yani kışın başından kışın sonuna kadar 2 kez yatacak elektrik her ay yatıyor bu şekildeDoğal gaz yardımı her ay yapılıyor diye biliyordum forum da cevap vermek parayla galiba bir Allahın kulu nedir ne değildir birşey söylemiyor
Çocuk parası olmasın mı 2 ayda 1 yatarBana 2 ay önce 450 TL yattı 2 aydır yenisi yok sanırım şubat ayında yenisi yatacak
Zamli yaticak diye biliyormAile destek ödemeleri bu ay zamlı yatacakmı bilgisi olan var mı acaba