- 4,228
- 3,703
- 113
İban numarası ıstiyor başvuru sayfasında oraya yatmiyormu kabul olursae devlete ptt üzerinden kurum ödemeleri yazın eğer yatacaksa orda görünür kimliğniz ile ptt alırsınız
İban numarası ıstiyor başvuru sayfasında oraya yatmiyormu kabul olursae devlete ptt üzerinden kurum ödemeleri yazın eğer yatacaksa orda görünür kimliğniz ile ptt alırsınız
bunu direkt ibana atmışlardı başlı olduğun ilçenin yardım vakfının hesabındane devlete ptt üzerinden kurum ödemeleri yazın eğer yatacaksa orda görünür kimliğniz ile ptt alırsınız
Dün gece başvurdum değerlendirilmek üzere bağlı olduğum vakfa iletilmiştir yazıyorbunu direkt ibana atmışlardı başlı olduğun ilçenin yardım vakfının hesabından
Aynen ikametinin olduğu ilçenin yardımlaşma vakfinin hesabindan gelmisti bana para sonra da sms atmışlardı arama falan olmadiDün gece başvurdum değerlendirilmek üzere bağlı olduğum vakfa iletilmiştir yazıyor
Aynisi yazıyor bendedeGece başvurmuştum böyle diyor
iletilmiş bu ne hız. Umarım erkenden alırız
Ekli dosyayı görüntüle 241737
Bilmiyorum dost ama aynı kişinin 2-3 defa aldığını biliyorumMisal aileden biri başvurdu ve çıkarsa tekrar başvuru yapabiliyor muyuz
Devletin aleyhine işler yap. Zengin olursun 🤣🤣🤣
bnmde aynı dun basvurmsududm bndeeGece başvurmuştum böyle diyor
iletilmiş bu ne hız. Umarım erkenden alırız
Ekli dosyayı görüntüle 241737
çıkar inşallahbnmde aynı dun basvurmsududm bndee
ıns baklaımçıkar inşallah
Hadi babalar bak cogunuza benden bayram harcligi şimdi edevlete girin arama kısmına PTT kurum odemeleri yazın en altta bakın çoğu kimsenin haberi yok pandeminin başında basvuru yapan herkese çıktı ama milletin haberi yok zaten son çekim tarihi 2100 yılına kadar pttde bekliyor bakalım yarın kimler paralanacakYeni çıkmış galiba
Sosyal yardım başvuru hizmeti
Bölümünden geri ödemesiz yardım talebinde bulunabiliyorsunuz
Alanlar oldu 2 bin lira veriliyormuş bi deneyin şansınızı başvurun
Yok bendeHadi babalar bak cogunuza benden bayram harcligi şimdi edevlete girin arama kısmına PTT kurum odemeleri yazın en altta bakın çoğu kimsenin haberi yok pandeminin başında basvuru yapan herkese çıktı ama milletin haberi yok zaten son çekim tarihi 2100 yılına kadar pttde bekliyor bakalım yarın kimler paralanacak
Köfte kaç gün oldu başvurali hemen sonuçlandı kankiRed edilmiş bizimki aw akp gençlik kollarına nasıl üye olcaz
Bilmiyomki gardasim la red fes edildi yazıyorKöfte kaç gün oldu başvurali hemen sonuçlandı kanki
Calisiyon sigortan varya köfte muhtemelen ondan red verdi ben dün başvurdum hala süreç devam ediyo yaziyo bakalim bende red yicemmiBilmiyomki gardasim la red fes edildi yazıyor
Alırsın inşallah knk suriyeliyi doyurucagina kendi milletini doyursunlar awCalisiyon sigortan varya köfte muhtemelen ondan red verdi ben dün başvurdum hala süreç devam ediyo yaziyo bakalim bende red yicemmi
Dediğin doğru köftecimde bu lavuklara güven olmaz bakalım nasip verirlerseAlırsın inşallah knk suriyeliyi doyurucagina kendi milletini doyursunlar aw