- 18,722
- 12,755
- 113
Bizim onaylandı ama 2 hafta oldu gelen bişey yok
Kardes benimki ayin 1inde onylndi ayin 20si oldu odeme falan yok olucksda haftaya olur artik.onlarin verecegi destegin ta ag bnKardeşim adam benden 20 gün sonra başvurdu sonuçlabmış biz 1,5 aydır bekliyoruz hayır mı bizim günahımız ne
Bana da sanki diğeri gibi ayın 29 unda yatiracakalae gibi geliyorKardes benimki ayin 1inde onylndi ayin 20si oldu odeme falan yok olucksda haftaya olur artik.onlarin verecegi destegin ta ag bn
Ama gecenlerde bikac kisi onaylaninca bikc gun icinde odeme almisti.bu nasil is anlamadim vallaBana da sanki diğeri gibi ayın 29 unda yatiracakalae gibi geliyor
Ay sonuna denk gelmiştir yani 1 rinde onaylanan 28 gün bekler 25 sinde onaylanan 3 günAma gecenlerde bikac kisi onaylaninca bikc gun icinde odeme almisti.bu nasil is anlamadim valla
O.çları bzim 1.5 ay oldu sonuç yokAy sonuna denk gelmiştir yani 1 rinde onaylanan 28 gün bekler 25 sinde onaylanan 3 gün
aynı benimde temmuz 4 başvuru hala süreç devam ediyor yazıyor arada kaynadı gitti heralde bizim başvurular 2 hafta sonra 2 ay olcak nerdeyse ajan olsam 1.5 ayda anlarsın ben doğru düzgün hepsine baktıklarına inanmıyorumO.çları bzim 1.5 ay oldu sonuç yok
üstad başvuru detaylarında ödemeler merkezden yapılacaktır yazıyor. bence geçen ay ki gibi ay sonu gelir artık bu ayın içinde onay alanlaraBenimki onaylanali 20 gunu gecti hala odeme falan yok.bi bilgisi olan varmi konu hakkinda
Merkez dedigin nedir.ben 10-15 gun once ilcemdeki merkezi aradim bana 1 hafta 10 gun icinde odemeler yapilcak demisti.üstad başvuru detaylarında ödemeler merkezden yapılacaktır yazıyor. bence geçen ay ki gibi ay sonu gelir artık bu ayın içinde onay alanlara
pandemi de yatan 1100 TL ler gibi anladığım kadarıyla.. vakıflar kendi hesabından değil merkez ödeme adı altında toplu halde gönderim sağlanıyorMerkez dedigin nedir.ben 10-15 gun once ilcemdeki merkezi aradim bana 1 hafta 10 gun icinde odemeler yapilcak demisti.
Tmm eywpandemi de yatan 1100 TL ler gibi anladığım kadarıyla.. vakıflar kendi hesabından değil merkez ödeme adı altında toplu halde gönderim sağlanıyor
1-2 gün içinde bakan açıklama da yapar bence şu günde ödeme yapılacaktır diye
Nereye yatti ne kdr yatti kardesGeçen ay 29 unda yattı bu ay yatan birşey yok daha
Yatan bişey yok demiş adamNereye yatti ne kdr yatti kardes
Baska bisey yazmismi?mesela gecen ay 29unda yatmis yazmis ben onu sormus olabilirmiyimYatan bişey yok demiş adam
450 TL yattı kardeşim haneye göre degisiyor 5 kişiyse 550 6 kişiyse 650 postaneye yattiNereye yatti ne kdr yatti kardes