- 22,403
- 20,420
- 113
Abi o ismin yanındaki yazı nereden yazılıyor ben bulamadımİyi oldu en azından br nebze evin acıgı kapanır
Abi o ismin yanındaki yazı nereden yazılıyor ben bulamadımİyi oldu en azından br nebze evin acıgı kapanır
Tanınmıs yazan yerden gerAbi o ismin yanındaki yazı nereden yazılıyor ben bulamadım
Yarın kimlikle PTT gidip parayı al yazıyor Mayıs'a kadar her ayEkli dosyayı görüntüle 264527
3 ay öncede basvurmustum simdi böyle yaziyor. Bu her ay yatiyomu bi seferlik mi ?
Bidahaki ay 1k alicaksin bu arada.ondan sonra 1 sene dolana kdr hep 1 k belki yine zam gelirEkli dosyayı görüntüle 264527
3 ay öncede basvurmustum simdi böyle yaziyor. Bu her ay yatiyomu bi seferlik mi ?
1k guzel para dayı bakalım yatacakmıBidahaki ay 1k alicaksin bu arada.ondan sonra 1 sene dolana kdr hep 1 k belki yine zam gelir
Oha mq 3 ay sonra mı onaylandı ben 1 hafta oldu onaylanmadı diye bakıyordum suriyeliler den bize sıra gelmeyecek anlaşılanEkli dosyayı görüntüle 264527
Cocukla ilgisi yok olayin.gerekli sartlar sana uyuyorsa cikarBeyler şimdi çocuğu olmayana da bu para yatıyor doğrumu ben pandemide iki defa red yedim adıma bir kuruş birşey yok bu pakette çıkma olasılığı varmı acaba
Bidahaki ay zamliymis kardesGeçen ay 450tl yattı şimdi baktım yine 450tl yazıyor hani 850 olmuştu
Aynen dostum Kasım odemelerine yansıyacak zam açıklamada oyleArkadaşlar 450 TL alan 850 alacak 600 TL alan 1250 alacak yarın parayı cekebilirsiniz paralar hesapta ama zam yapıldı zaten ayrıca 1 2 cocugu olan extra dan 350 3 4 cocugu olan daha fazla alacak yalnız zamlı kasımın 6 sında alacak herkes bu ay değil kasımdan itibaren alınacak zamlı
banka hesap ekstresi falan istiyorlar mı başvuruda müşterilerin paraları falan geliyor tonla para giriş çıkışı varBidahaki ay zamliymis kardes
Hayir brom bi belge talebi uok.e devletsen formu doldurdunmu tmmdir.onra bekliyceksin 1 haftami beklersin 3 aymi beklersin bilemem.bi,ac maj uatde vR ark 3 ay once basvurmus yeni cikmis para.ayrica evliysen coluk cocuk varsa extra cocuk parasi eletrik destegi dogalgaz destegide alabiliyorsun.banka hesap ekstresi falan istiyorlar mı başvuruda müşterilerin paraları falan geliyor tonla para giriş çıkışı var
eyv Sistemde kayıtlı adresiniz bulunmadığı için başvuruda bulunamazsınız diyor sistemde kayıtlı adres adres yenile dediğim halde düzelmiyorHayir brom bi belge talebi uok.e devletsen formu doldurdunmu tmmdir.onra bekliyceksin 1 haftami beklersin 3 aymi beklersin bilemem.bi,ac maj uatde vR ark 3 ay once basvurmus yeni cikmis para.ayrica evliysen coluk cocuk varsa extra cocuk parasi eletrik destegi dogalgaz destegide alabiliyorsun.
Belki mustarliktan yada nufus mudurlugunden duzeltilmesi gerekiyordureyv Sistemde kayıtlı adresiniz bulunmadığı için başvuruda bulunamazsınız diyor sistemde kayıtlı adres adres yenile dediğim halde düzelmiyor
Bu sorunun cvbi banada lazim 12de cekiliyorsa cok makbule gecerDostlar 12 den sonra çekilebilir mı bu odeme yoksa mesai saatini beklemek mı gerek?