- 3,012
- 1,156
- 113
E-devlet de ödeme görünüyor ama , hesaba aktar dediğinde " hesaba aktarılacak bir ödeme yok " diyor
1300 ne la 1250 max zaten.cocuk varsa cocuk parasida yatmis olabilirBana 1300 yatmış hesaba çektim hiç bir yerde görünmüyor şuan
Gittim geldim şimdi bankamatige daha PTT kartina geçmemiş ama totom dondu 😂1300 ne la 1250 max zaten.cocuk varsa cocuk parasida yatmis olabilir
sırf şu emeğin için fazladan 100 tl vermeleri lazım kırık kürdan var mutfağa gitmeye üşeniyorum şu anGittim geldim şimdi bankamatige daha PTT kartina geçmemiş ama totom dondu 😂
Disarisi cok soguk bende dusundum bi ama ama dot yemedi gitmeye.sabah hanim cocugu okula birakinca ceker acelemiz ne zaten geldigi gibi markete gidicekGittim geldim şimdi bankamatige daha PTT kartina geçmemiş ama totom dondu 😂
Senin tuzun kuru demekki.suan sigaran olmasaydi bak nasil giderdin 3 4 kez 😁sırf şu emeğin için fazladan 100 tl vermeleri lazım kırık kürdan var mutfağa gitmeye üşeniyorum şu an
bağımlılık öyle yatırmaz adamı bilirim bıraktım ben şükür 6 sene önce özellikle alkolü fazla tüketiyordumSenin tuzun kuru demekki.suan sigaran olmasaydi bak nasil giderdin 3 4 kez 😁
Helal olsun sana.ben tiryakiyim 25 senedir iciyorum cok pismanim birakamiyorum.nefret ediyorum sigaradanbağımlılık öyle yatırmaz adamı bilirim bıraktım ben şükür 6 sene önce özellikle alkolü fazla tüketiyordum
tedavi olmayı denedin mi gerçi 25 yıl içip bir anda bırakmak zor sağlığını iyice bozmadan bırakmayı başarırsın umarımHelal olsun sana.ben tiryakiyim 25 senedir iciyorum cok pismanim birakamiyorum.nefret ediyorum sigaradan
Yok kardes vermez oyleAbiler ablalar siz kabul oluyorsunuz mesela açıklamaya ne yazıyorsunuz gerekçelerinizi söyleyn diyor ya bi satırda
Ya da mal varlıklarınız neler evi arabası olup kabul olan var mı ya da babası işveren olup
Bizde hanede 5kisi var calısan 1 kisi mal mülk hic bisey yok kanka ölsek mezar parası sıkıntı o derece ama hep redYok kardes vermez oyle
Bizde calisan yok yinede vermiyorlarBizde hanede 5kisi var calısan 1 kisi mal mülk hic bisey yok kanka ölsek mezar parası sıkıntı o derece ama hep red
Kardeş donmucek yöntemi söyleyeyim ben sana banada red vermişlerdi 2 aydır alıyorum, reddin fotosunu çek e devletten gir cimere güzel okunaklı çok uzun olmayan derdini yaz sigortasızlik süreni belirt özellikle ihtiyaçtan dolayı olduğunu anlatmaya çalış fotoyu da en son altta dosya ekle ile yapıştır. Mailine en geç 8.gün dönüş olur. 9 yada 10.gün kaymakamlık mesaj atar onaylandı diye...Bizde hanede 5kisi var calısan 1 kisi mal mülk hic bisey yok kanka ölsek mezar parası sıkıntı o derece ama hep red