1 aydır çekim yapamadık sen 50 diyonbi elli de bize lazım dost var mı hesapta
son 1 ayda bende de ckm yok dost kara lısteye mı dustuk naptık1 aydır çekim yapamadık sen 50 diyon
ne yapcaz sımdı uykuda yok yattık uyuyamadık@Edo1910 saglik olsun. Uzuldum
@zavrak1 sende o iş 😅😂ne yapcaz sımdı uykuda yok yattık uyuyamadık
valla anlamadım şans bi gitti gidiş o gidişson 1 ayda bende de ckm yok dost kara lısteye mı dustuk naptık
Antepliyi cagirak. Esmesede gürlüyor😂ne yapcaz sımdı uykuda yok yattık uyuyamadık
Kasa olsa ikiletmem inan@zavrak1 sende o iş 😅😂
Vallaha cepteki son paradan olduk Allah sonumuzu hayır etsin hayırlı geceler beylerAntepliyi cagirak. Esmesede gürlüyor😂
Iyi geceler dostGözler yavaştan kaymaya başladı hadi herkese iyi geceler yarın elimize bi 25 geçer yine zengin olma hayallerinde koşarız akşam olunca handikap yerine üst girseydim diye 50 tane söveriz iyi geceler dostlar
İyi geceler gardasimGözler yavaştan kaymaya başladı hadi herkese iyi geceler yarın elimize bi 25 geçer yine zengin olma hayallerinde koşarız akşam olunca handikap yerine üst girseydim diye 50 tane söveriz iyi geceler dostlar
antepli 2 gunde 1 banlanıyo dost takvıme gore bugun banlı olması lazımAntepliyi cagirak. Esmesede gürlüyor😂
cok duygusal gordum senı dost aglamadan uyuma sakınGözler yavaştan kaymaya başladı hadi herkese iyi geceler yarın elimize bi 25 geçer yine zengin olma hayallerinde koşarız akşam olunca handikap yerine üst girseydim diye 50 tane söveriz iyi geceler dostlar
Dün yoktu kiantepli 2 gunde 1 banlanıyo dost takvıme gore bugun banlı olması lazım