çok yakında bende yokum dost yolun sonuna geldık belkı yarın belkı yarından da yakın forum sızındır artık payfıx bırkrım gıdrken arada bı 500 atıp hatırlatırsınız bu gunlerıDün yoktu ki
çok yakında bende yokum dost yolun sonuna geldık belkı yarın belkı yarından da yakın forum sızındır artık payfıx bırkrım gıdrken arada bı 500 atıp hatırlatırsınız bu gunlerıDün yoktu ki
Yarin rolde hallederikVallaha cepteki son paradan olduk Allah sonumuzu hayır etsin hayırlı geceler beyler
Ulan o kadar seyyar satıcı dilenci ne bileyim çeşit çeşit gördüm de böylesi ilk ya. 😂😂😂çok yakında bende yokum dost yolun sonuna geldık belkı yarın belkı yarından da yakın forum sızındır artık payfıx bırkrım gıdrken arada bı 500 atıp hatırlatırsınız bu gunlerı
Hayırlısı gardaşımYarin rolde hallederik
Tahti kime devredecen. 2. Elizabet gibi 1 ay gezdirirler seni😂çok yakında bende yokum dost yolun sonuna geldık belkı yarın belkı yarından da yakın forum sızındır artık payfıx bırkrım gıdrken arada bı 500 atıp hatırlatırsınız bu gunlerı
tahtta sızın olsun sıtelerde dost bız bu yollarda cok eskıdık kıcık kırık tahtı satıp 2 taht yaparsınız umut kayserıogullarıylaTahti kime devredecen. 2. Elizabet gibi 1 ay gezdirirler seni😂
Vbetin dünya kupasına katıl tost parayı ordan vururuz belkitahtta sızın olsun sıtelerde dost bız bu yollarda cok eskıdık kıcık kırık tahtı satıp 2 taht yaparsınız umut kayserıogullarıyla
😅😂 Yollar derken haklısın özellikle lambalar demi 😂😂tahtta sızın olsun sıtelerde dost bız bu yollarda cok eskıdık kıcık kırık tahtı satıp 2 taht yaparsınız umut kayserıogullarıyla
yok dost ben pes ettımVbetin dünya kupasına katıl tost parayı ordan vururuz belki
ben de katıldım ona sağlam para veriyor ama bilmek zorVbetin dünya kupasına katıl tost parayı ordan vururuz belki
Sabri abi gibi umreye mi gidecen😂tahtta sızın olsun sıtelerde dost bız bu yollarda cok eskıdık kıcık kırık tahtı satıp 2 taht yaparsınız umut kayserıogullarıyla
aynen dost tövbe yoluna gırıyorumSabri abi gibi umreye mi gidecen😂
Umutla yolcu ederiz seni😂aynen dost tövbe yoluna gırıyorum
Kolay tost birinci belli ikinci kim olcak acababen de katıldım ona sağlam para veriyor ama bilmek zor
vbet adam olsa cl ye yapardı etkınlıgı vbete hep vercen agzına agzınaHadi sana d grubunun sıralamasını veriyim bari kadim dostum olduğun icin kimseye yapmam normalde
Ekli dosyayı görüntüle 273503