- 22,879
- 20,798
- 113
Yoksun abiLa ben varmiydim yokmuydum bizde adama fix attik.az once gordum kendimi
Yoksun abiLa ben varmiydim yokmuydum bizde adama fix attik.az once gordum kendimi
Ne demek broHerkesin emeğine sağlık
200 u unuttaBakalim ne gelecek 🤔😂
İkisine bölelim ne yapalım@Explosen16 mi yoksa @Hayatindibi mi hangisine atilacak
Hoh@Explosen16 mi yoksa @Hayatindibi mi hangisine atilacak
Yine yalan biz olduk pffİkisine bölelim ne yapalım
Bahsin en zevkli bekleyişiÇekim bekliyoruz
Az once vardim la.neyse sorun deil sikinti yokda utandim simdi bend adama fix yazdim ag 😁Yoksun abi
Hepsini verin arkadasa neyseİkisine bölelim ne yapalım
Dur abi kongre toplandı umudunu kaybetmeAz once vardim la.neyse sorun deil sikinti yokda utandim simdi bend adama fix yazdim ag 😁
Sorun yo kardes kasmayin atin o arkadasa bolmekde neymis 😁😁 buda yenimi cikdi la.eglenmemize bakalim atin o arkadasa.100 200 icin bu durumlara ne gerek varİkisine bölelim ne yapalım
Bir ara vardın sonra yok oldunAz once vardim la.neyse sorun deil sikinti yokda utandim simdi bend adama fix yazdim ag 😁
La ben varmiydim yokmuydum bizde adama fix attik.azDost benim param degil. Adamla maytap geciyon bana hoh diyon
Istemez la kalsin sikinti etmedim zaten.ama zevkliydi maclar 3 bucuk ata ata takip ettikDur abi kongre toplandı umudunu kaybetme
🤣🤑🙄😜😱Istemez la kalsin sikinti etmedim zaten.ama zevkliydi maclar 3 bucuk ata ata takip ettik
Dost kızma hemen ya insanlık hali hayatın dibi güzel abimizdir karışıklık oldu hepsi buYav ne maytabi neyse hayirli geceler