- 17,579
- 4,944
- 113
HmmIstemez la kalsin sikinti etmedim zaten.ama zevkliydi maclar 3 bucuk ata ata takip ettik
HmmIstemez la kalsin sikinti etmedim zaten.ama zevkliydi maclar 3 bucuk ata ata takip ettik
Benlik bisi yok reis.Istemez la kalsin sikinti etmedim zaten.ama zevkliydi maclar 3 bucuk ata ata takip ettik
Bana diyiKim kiminle maytap gecti la ben kimseyle muhattap olmadimki sadece mac takip edip yorum yapdim.
Istemez la kalsin sikinti etmedim zaten.ama zevkliydi maclar 3 bucuk ata ata takip ettik
Hee.beni alintilamis ama.bemde ustume alindimBana diyi
🙄👍🏿👍🏿Dost kızma hemen ya insanlık hali hayatın dibi güzel abimizdir karışıklık oldu hepsi bu
Expl dalga gecer gibi konustu ondan ona haric dedi. Bende seni etikletledim.Kim kiminle maytap gecti la ben kimseyle muhattap olmadimki sadece mac takip edip yorum yapdim.
👍🏿👍🏿Hee.beni alintilamis ama.bemde ustume alindim
Neyse sen şu 4500 al gelse paylasalimHee.beni alintilamis ama.bemde ustume alindim
Neyse bilmiyom adama ayip olmasin ona atExpl dalga gecer gibi konustu ondan ona haric dedi. Bende seni etikletledim.
Dalga gecmedim de neyse beni bilen biliyor sorun yok istemiyomExpl dalga gecer gibi konustu ondan ona haric dedi. Bende seni etikletledim.
Bi yanlis anlasilma olmasin. Yazilanlar sayfada dostNeyse bilmiyom adama ayip olmasin ona at
Bro sorun yok ya.bu islerin isleyisi deisik oluyor.bixde eken biciyor illaki hasat mevsimi gelicek.ben urun vermeyen tarlaya mahsul ekmiyorum zaten 😉 adim gecince ayip olmasin diye payfix yazdim bende 😁😁Expl dalga gecer gibi konustu ondan ona haric dedi. Bende seni etikletledim.
Bilmiyom ben ne istiyosaniz onu yapin ben bisey demiyorum dahaBi yanlis anlasilma olmasin. Yazilanlar sayfada dost
Senin hatan yok sen normal olani yaptinBro sorun yok ya.bu islerin isleyisi deisik oluyor.bixde eken biciyor illaki hasat mevsimi gelicek.ben urun vermeyen tarlaya mahsul ekmiyorum zaten 😉 adim gecince ayip olmasin diye payfix yazdim bende 😁😁
Amacin ne dedi sende 2023 dedin dost. Bunu sen yazdin ben yazmadim. Adamda sen haric dedi bende hayatindibini etiketledim. Bunda benim sucum ne?Dalga gecmedim de neyse beni bilen biliyor sorun yok istemiyom
Orda espri yaptim tek neyse kim nasil anliyorsa anlayabilir orasi size kalmis kotu anladiysaniz atmayin ben oyle takiliyorum zatenAmacin ne dedi sende 2023 dedin dost. Bunu sen yazdin ben yazmadim. Adamda sen haric dedi bende hayatindibini etiketledim. Bunda benim sucum ne?
Kardesim ben yanlis anlamıyorum. Neyse ben almiyorum 5 kisiye gonderilecekOrda espri yaptim tek neyse kim nasil anliyorsa anlayabilir orasi size kalmis kotu anladiysaniz atmayin ben oyle takiliyorum zaten