- 59,523
- 26,809
- 113
Helal kardeşim sanadaDakika 40 da atacak dedimm @BloodSucker
Helal kardeşim sanadaDakika 40 da atacak dedimm @BloodSucker
Admıne soyle onay dıcek sonra 2500 cekcen 1000 dagıtcan bastan sına edenlerden seccen2500mu cekip dagitimi ben mi yapiyorum yoksa 1500 cekip adminmi hallediyor
2500 çekiyorsun dağıtım sana ait2500mu cekip dagitimi ben mi yapiyorum yoksa 1500 cekip adminmi hallediyor
Dediğim gibi oluyor 2500 çekiyorsun dağıtımı sen yapıyorsun dostum2500 çekiyorsun 1000 tl yi sen dağıtıyorsun
Kadroyu ona gore cikardik zevksiz mac izletmek amacimizHocam takım top oynamıyor sen burda alem yapıyorsun
Listeyi siz çıkarır mısınız adaletli olması açısından lütfenBloodSucker
1500 tl rolling yapan üyeye / 1000 tl takip eden üyelere liste ve dağıtım rolling yapan kişiye aittir .
Evet dostum evet@Daimon 2500 cekiyorum dagitimi ben yapiyorum dogrumuxur Reis
He la he@Daimon 2500 cekiyorum dagitimi ben yapiyorum dogrumuxur Reis
1500 tl rolling yapan üyeye / 1000 tl takip eden üyelere liste ve dağıtım rolling yapan kişiye aittir .@Daimon 2500 cekiyorum dagitimi ben yapiyorum dogrumuxur Reis
Baştan sona kadar takip edenlerden seç dostum daha adilane olur@Daimon 2500 cekiyorum dagitimi ben yapiyorum dogrumuxur Reis
Ben 2 inci adımın sonlarında geldim öyle bi kural yoktu dostum bizde takip ettik adamın işine karışmayın lütfenBaştan sona kadar takip edenlerden seç dostum daha adilane olur
Bencede knkListeyi siz çıkarır mısınız adaletli olması açısından lütfen
Baştan sona kadar takip edenlerden seç dostum daha adilane olur
Beyler rol yapan üyeye karışmayalımBen 2 inci adımın sonlarında geldim öyle bi kural yoktu dostum bizde takip ettik adamın işine karışmayın lütfen
Emin misin dost ben hic gormedim sankiBen 2 inci adımın sonlarında geldim öyle bi kural yoktu dostum bizde takip ettik adamın işine karışmayın lütfen
Sen geldiğinde son adımdı sankiBen 2 inci adımın sonlarında geldim öyle bi kural yoktu dostum bizde takip ettik adamın işine karışmayın lütfen