- 14,291
- 10,158
- 113
Reis önceki sayfalara bakabilirsin rol başladığın zaman bakabilirsin özelden iletişime geçebilirsin konuda para konuşulması yasak..Ben konuyu takip edemedim maclara odaklanmaktan
Tmmdir anlasildiReis önceki sayfalara bakabilirsin rol başladığın zaman bakabilirsin özelden iletişime geçebilirsin konuda para konuşulması yasak..
Dost işine karışmak istemem ama baştan sona destek verenlere eksiksiz atmak gerek .Arkadaslar 7 kisi var hic cekmeyeyim 150 atim isterseniz 50de benden gitsin ?
Dostum 20 geçiyor çek gitsin yadaTmmdir anlasildi
Karışma dostum adamın işine ozaman karışmaDost işine karışmak istemem ama baştan sona destek verenlere eksiksiz atmak gerek .
Amannn ne yapiyorlarsa yapsinlar roll takip etmek kabahat zaten
Tebrikler dostumDmden ulasiyorum arkadaslar 5kisiye kimsenin hakkina girmezin cogunluk ne diyosa o sekilde yapicam
Tesekkurler ReisTebrikler dostum
İletiyorum reis eklenince bilgi vereceğim@Daimon baslayalim mi kral
Eklenmiş reis bol şanslar.. Kuponları buraya paylaşırsan sevinirim.@Daimon baslayalim mi kral
Reis ben daha once hic etkinlige katilmadim.Eklenmiş reis bol şanslar.. Kuponları buraya paylaşırsan sevinirim.
Şartları ;
Kasa Atarak Gidilmeli
500 Kasa Hedef 5000 k 2500 TL Çekim
1500 tl rolling yapan üyeye / 1000 tl takip eden üyelere liste ve dağıtım rolling yapan kişiye aittir .
Bu konu sürekli aktif olacaktır
Sürekli kod dağıtımı ve rolling olacaktır
Tüm etkinlikler bu konu üzerinden ilerlenecektir .
Rollingi bu konu harici yapan üyelerin kazancı silinir .
GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ
İmanın şartlarıReis ben daha once hic etkinlige katilmadim.
Rolcü olmanin sarti ne