Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ehli-Keyf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Ben barısa yazdım ozelden konustuk konu kapandı baska yerlere gotmesın konu

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Adminler beni banlamayın o kadar fıkra anlattım :) kıymayın bana

Bombeye73

GANJAMAN
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,439
952
113
Ekli dosyayı görüntüle 79654
Ekli dosyayı görüntüle 79655
20 lira gönderdik diye adını sevmemizi bekleyen adam gelmiş burda bizi kötülüyor hadi yürü şimdi bütün arkadaslara yazarım delilleri toplarım insan içine çıkamazsın
Insan icine ? Forumdanmı bahsediyosun suan burdayım herzaman burdaydım yine burda olurum, ekran aldigin şeye bak :) gonderdim Mahir diye adimi yaziyosun öylesine adimimi sevdin yaziyon demek istemisim 20tl icin bunu yazmissin diyosun erhan bu ayaklar boş ayaklar :) senin çapın bu anca bukadar yani ayıkyonda anlamamazliğa getiriyosun

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Konu sacma yerlere gıdıo ben yazdım adamlara gergınlık bıtebılırmı baska yerlere gıdıo konular bız hallederık ozelden
receb ayıp etmedin mi dün konunun en basından beri demedim mi sana özelden de yazmadım mı
ben sana sorun ne olursa bana söyle sen kendini küçük düşürme ben senin yerine isterim insanlardan demedim mi Receb her gün konusmuyomuduk senınle ne zaman rollingim kazansa seni unutuyor muydum dün paramız yoktu hiç mk aç kaldık 2mizde kumar oynamayalım dedik paslasırız barışla erene rica ettik rolling actı bizim için sende araya kaynayınca senide kırmadı ayıp ediyon receb 20 lira için bide 18er kişi bası yazıyon papara yazıyon inatla arkadaslar ayıpsınız nolcak demiyon benım kızma nedenim budur sen iplemedin dün bizi

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
receb ayıp etmedin mi dün konunun en basından beri demedim mi sana özelden de yazmadım mı
ben sana sorun ne olursa bana söyle sen kendini küçük düşürme ben senin yerine isterim insanlardan demedim mi Receb her gün konusmuyomuduk senınle ne zaman rollingim kazansa seni unutuyor muydum dün paramız yoktu hiç mk aç kaldık 2mizde kumar oynamayalım dedik paslasırız barışla erene rica ettik rolling actı bizim için sende araya kaynayınca senide kırmadı ayıp ediyon receb 20 lira için bide 18er kişi bası yazıyon papara yazıyon inatla arkadaslar ayıpsınız nolcak demiyon benım kızma nedenim budur sen iplemedin dün bizi
Ben acıklamayı sana yaptım dostum ayıp ettıgımıde acıkladım yazarak burda uzatmaya gerek varmı

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Beyler konunun adı Ehli Ban olacak bu gidişle toplu ban yemek istemiyorsak şu şahsı engelleyin geçin

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Ben acıklamayı sana yaptım dostum ayıp ettıgımıde acıkladım yazarak burda uzatmaya gerek varmı
ayıp ettin madem hatanı anlasan ben erosusa atayım madem parayı derdin sen 20yi 100 yapayım derdine girdin receb kaybettin farz edemedin benım parasında olmadıgımı anlayamadın biz sana güveniyorduk neyse ya bosver cok sinirliyim suan kimseyi tanıyamıyoz kac yasına geldik

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
ayıp ettin madem hatanı anlasan ben erosusa atayım madem parayı derdin sen 20yi 100 yapayım derdine girdin receb kaybettin farz edemedin benım parasında olmadıgımı anlayamadın biz sana güveniyorduk neyse ya bosver cok sinirliyim suan kimseyi tanıyamıyoz kac yasına geldik
Tek orda hatam zaten barısa da dedım

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,802
3,115
113
Hazırmısınız kod verecem asyadan 10 kişilik mail geldi simdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...