- 42,718
- 12,609
- 113
Ben barısa yazdım ozelden konustuk konu kapandı baska yerlere gotmesın konu
Insan icine ? Forumdanmı bahsediyosun suan burdayım herzaman burdaydım yine burda olurum, ekran aldigin şeye bak gonderdim Mahir diye adimi yaziyosun öylesine adimimi sevdin yaziyon demek istemisim 20tl icin bunu yazmissin diyosun erhan bu ayaklar boş ayaklar senin çapın bu anca bukadar yani ayıkyonda anlamamazliğa getiriyosunEkli dosyayı görüntüle 79654
Ekli dosyayı görüntüle 79655
20 lira gönderdik diye adını sevmemizi bekleyen adam gelmiş burda bizi kötülüyor hadi yürü şimdi bütün arkadaslara yazarım delilleri toplarım insan içine çıkamazsın
receb ayıp etmedin mi dün konunun en basından beri demedim mi sana özelden de yazmadım mıKonu sacma yerlere gıdıo ben yazdım adamlara gergınlık bıtebılırmı baska yerlere gıdıo konular bız hallederık ozelden
Ozelimi kaldı daha ne özeli var bunun, yani daha özel bi konumu var daha delirdin beni recep gece gece yeminleBen barısa yazdım ozelden konustuk konu kapandı baska yerlere gotmesın konu
Ben acıklamayı sana yaptım dostum ayıp ettıgımıde acıkladım yazarak burda uzatmaya gerek varmıreceb ayıp etmedin mi dün konunun en basından beri demedim mi sana özelden de yazmadım mı
ben sana sorun ne olursa bana söyle sen kendini küçük düşürme ben senin yerine isterim insanlardan demedim mi Receb her gün konusmuyomuduk senınle ne zaman rollingim kazansa seni unutuyor muydum dün paramız yoktu hiç mk aç kaldık 2mizde kumar oynamayalım dedik paslasırız barışla erene rica ettik rolling actı bizim için sende araya kaynayınca senide kırmadı ayıp ediyon receb 20 lira için bide 18er kişi bası yazıyon papara yazıyon inatla arkadaslar ayıpsınız nolcak demiyon benım kızma nedenim budur sen iplemedin dün bizi
Konu bızden cıktı reıs benlık bısı yokkıOzelimi kaldı daha ne özeli var bunun, yani daha özel bi konumu var daha delirdin beni recep gece gece yeminle
Çok kanım kaynadı sana kankaBeyler konunun adı Ehli Ban olacak bu gidişle toplu ban yemek istemiyorsak şu şahsı engelleyin geçin
Baska yerlere dalındı ben yazdım adamlaraOzelimi kaldı daha ne özeli var bunun, yani daha özel bi konumu var daha delirdin beni recep gece gece yeminle
Şenlik bise yokmu, başrol oyuncusu sensin şan recebimKonu bızden cıktı reıs benlık bısı yokkı
ayıp ettin madem hatanı anlasan ben erosusa atayım madem parayı derdin sen 20yi 100 yapayım derdine girdin receb kaybettin farz edemedin benım parasında olmadıgımı anlayamadın biz sana güveniyorduk neyse ya bosver cok sinirliyim suan kimseyi tanıyamıyoz kac yasına geldikBen acıklamayı sana yaptım dostum ayıp ettıgımıde acıkladım yazarak burda uzatmaya gerek varmı
Konu herkesten cikti bombeye kendini aşti. Artik helcurt moduna girdi. Durduramiyoz adami mkKonu bızden cıktı reıs benlık bısı yokkı
Sağol dost benimde sana kanım kaynadı 20tl papara atar mısın shsjsjsjsjsk adminlerim şaka yapıyorum banlamayınÇok kanım kaynadı sana kanka
Tek orda hatam zaten barısa da dedımayıp ettin madem hatanı anlasan ben erosusa atayım madem parayı derdin sen 20yi 100 yapayım derdine girdin receb kaybettin farz edemedin benım parasında olmadıgımı anlayamadın biz sana güveniyorduk neyse ya bosver cok sinirliyim suan kimseyi tanıyamıyoz kac yasına geldik
Ben reco nun iyi niyetine inanarak bi adım atıyorum . @erhanbey22 sen benim kardeşimsin bu konuyu unutuyoruz tamam mı erhan biraderim .Tek orda hatam zaten barısa da dedım