Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ehli-Keyf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benzersiz35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,097
330
83
Beyler insan beşer şaşar hata yapabilir dostuluğumuza insanlığımıza birşey olmasın benim burda 3-4.hesabım hepsi para transferi yüzünden banlandım ve her iddasına girerim verdiğim aldıgımdan fazladır bende bu forumda çok hata yaptım ama hatalarımdan ders çıkarttım bu sefer kimseden ölsemde para istemem etkinlik çıkmadıkça elimde varsada hiç düşünmeden paylaşırım lafınıda yapmam

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Tek orda hatam zaten barısa da dedım
kusura bakma sen hatanı anlamassan bende seni bu sekilde tanırım receb biz sana güveniyoduk cebimizde olsa kazansakta her zaman görürdük ben burda en sevdiğim adamlar yamuk yapıyorsa bende agzıma geleni söylerim kusura bakmıcaksın ben seninle olan konusmayı sildim zaten daha da gelen mesajlar gelmedi bana neyse konu kapansın burda

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Ben reco nun iyi niyetine inanarak bi adım atıyorum . @erhanbey22 sen benim kardeşimsin bu konuyu unutuyoruz tamam mı erhan biraderim .
tamam barış receb bu seferlik madem bu konuyu es geçiyoruz ama sana çok kırıldım nasıl asabım bozuldu dün dedim bizi düzeltmeye kalkıyo heralde biz ne konusuyorsak aramızdaki konusmalara güvenerek konusuyoruz bazıları gibi bos keseden sallamıyoruz onunla sonra ilgilenicem

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
tamam barış receb bu seferlik madem bu konuyu es geçiyoruz ama sana çok kırıldım nasıl asabım bozuldu dün dedim bizi düzeltmeye kalkıyo heralde biz ne konusuyorsak aramızdaki konusmalara güvenerek konusuyoruz bazıları gibi bos keseden sallamıyoruz onunla sonra ilgilenicem
yok bana az önce özelden bişey yazdı samimiyetine inandım orada o nedenle bu konu kapansın dünü unuttuk bitti tamam mı birader

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
İsmette tribe girdi kod var diye:D holigandan gordu heralde:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...