- 371
- 82
- 28
Kanka güvenebilir miyim sana. Eğer çekerse 50 atarım sözüm söz
Kanka güvenebilir miyim sana. Eğer çekerse 50 atarım sözüm söz
200 lira hemde az da değil dur ben fişini çekicem onun bugunTerbiyesiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
reıs burdakılere sor sıkıntı dıolarsa atmazsınKanka güvenebilir miyim sana. Eğer çekerse 50 atarım sözüm söz
bak herkes tanıyor bilin bakalım o adamın adı soyadı neymiş MAHİR BİNİCİ allahh allah tesadüfe bakDost bu punısher bk formunda papara dağıtması için ödül gönderilen gönderildikden sonra parayı alıp kaçan çakal değil mi
Olm adam dolandırıcı çıktı . Tosuncukmuş ya la bide adap terbiye diyo@Bombeye73 senin gibi asalaklar (. biyo. Bir hayvan veya bitkinin üzerinde, dokularında ona zarar vererek yaşayan, besinini emerek zayıflamasına sebep olan hayvan veya bitki, parazit. 2. mec. Başkalarının sırtından geçinen kimse, tufeylî.) Menfaati çikari olmadan kimseye yalakalik yapmazlar . Senle ne kadar konustuysam @recebb ve @erhanbey22 le de o kadar konusmusumdur forumda . Adam yerine koyulmadigin mevzuya muhabbetin olmayan kisilerin konularina girip ortamı tahrik ediyosun.görüşüm kimse seni bu konudan kovamaz. Ama adam ol dahil edilmediğin konuya girme. Seni etkisiz elaman olarak goruyolar ve bize yazma dedikleri halde tahrik ediyosun insanlari
ben bi şey diyeyim mi kardeşimreıs burdakılere sor sıkıntı dıolarsa atmazsın
Hocam günahını almıyım bu olay yaşandı ama bu arkadaş o arkadaş mı bilmiyorum şansıma ödüllerden biride bana çıkmıştı hayattaki şansımahahahaha terbiye dersi veren puşta bakın hele tosuncuk çıktı ya la
Ajjajajajjajajajben bi şey diyeyim mi kardeşim
de dostum sorun yokben bi şey diyeyim mi kardeşim
Nokta...@Bombeye73 senin gibi asalaklar (. biyo. Bir hayvan veya bitkinin üzerinde, dokularında ona zarar vererek yaşayan, besinini emerek zayıflamasına sebep olan hayvan veya bitki, parazit. 2. mec. Başkalarının sırtından geçinen kimse, tufeylî.) Menfaati çikari olmadan kimseye yalakalik yapmazlar . Senle ne kadar konustuysam @recebb ve @erhanbey22 le de o kadar konusmusumdur forumda . Adam yerine koyulmadigin mevzuya muhabbetin olmayan kisilerin konularina girip ortamı tahrik ediyosun.görüşüm kimse seni bu konudan kovamaz. Ama adam ol dahil edilmediğin konuya girme. Seni etkisiz elaman olarak goruyolar ve bize yazma dedikleri halde tahrik ediyosun insanlari
senı yarın aramızda görmemek için elimden geleni yapacağımBöyle yavaş yavaş tanıycaksın beni erhan, daha hiçbiriniz kim oluğumu bilmiyor.
O başka forum aynen hakkımı bırakmadığım site,
Sene 2016 erhan o forumda üyeyim, X bi site sponsor bende yatirim yaptim, neyse roulet oynadım 400u 5k yaptim, bunlar rakam kuralı var vs dedi ödemedi çöktüler paraya öyle bi kuralda yoktu, moda söyledim halletcem dedi sonuç yok beni forumdan banladı sonra bisey demeden, öğreniyorumki siteyle anlaşıyor yarısını vermeye ikna edip kendisine alıyor parayı.
Bende onun o forumda bi Operasyon düzenledim. 5 ay boyunca başka bi hesapla ip vs herşeyi ayarlanmiş benim oldugumu anlamıyacakları bi hesap, arkadasıma papara acmistim onu kullaniyodum etkinliklerden kazaninca ona attiriyodum yani formun icine birisi olarak daldım beni anlamadilar böyleliklede PUNISHER088 bu isim o forma o Dolandiricilara Hakkim olan zararı verdim. Erhan biz biliriz birmiz gibi olanları kardeşim. Sende beni çok iyi biliyosun.
Ben hakkımı aradımda buldum ERHAN uğraştım didindim en sonundada yapmak istediklerimi yaptim onlara.
Şimdi o X site bom boş darma duman ettim başlarına, kimse etkinlik yapamadı duşunsene bi forumda hic etkinlik yok kimse bakmiyor kim ne yapar öyle formu o ipne adam benim 5K parama çöktü erhan yaptıklarim hiç birşey o kahpelere dimi kardeşim?
Neyse ben bu foruma geldim efendi kendi halimde kimseyle darginlik yasamayan bi adamdim. Ama hakkima biseyler gelirsede susmayacagimi beni taniyarak anlamissindir artik Erhan.
Senaryoya bak la Hakkaten siktir git artıkBöyle yavaş yavaş tanıycaksın beni erhan, daha hiçbiriniz kim oluğumu bilmiyor.
O başka forum aynen hakkımı bırakmadığım site,
Sene 2016 erhan o forumda üyeyim, X bi site sponsor bende yatirim yaptim, neyse roulet oynadım 400u 5k yaptim, bunlar rakam kuralı var vs dedi ödemedi çöktüler paraya öyle bi kuralda yoktu, moda söyledim halletcem dedi sonuç yok beni forumdan banladı sonra bisey demeden, öğreniyorumki siteyle anlaşıyor yarısını vermeye ikna edip kendisine alıyor parayı.
Bende onun o forumda bi Operasyon düzenledim. 5 ay boyunca başka bi hesapla ip vs herşeyi ayarlanmiş benim oldugumu anlamıyacakları bi hesap, arkadasıma papara acmistim onu kullaniyodum etkinliklerden kazaninca ona attiriyodum yani formun icine birisi olarak daldım beni anlamadilar böyleliklede PUNISHER088 bu isim o forma o Dolandiricilara Hakkim olan zararı verdim. Erhan biz biliriz birmiz gibi olanları kardeşim. Sende beni çok iyi biliyosun.
Ben hakkımı aradımda buldum ERHAN uğraştım didindim en sonundada yapmak istediklerimi yaptim onlara.
Şimdi o X site bom boş darma duman ettim başlarına, kimse etkinlik yapamadı duşunsene bi forumda hic etkinlik yok kimse bakmiyor kim ne yapar öyle formu o ipne adam benim 5K parama çöktü erhan yaptıklarim hiç birşey o kahpelere dimi kardeşim?
Neyse ben bu foruma geldim efendi kendi halimde kimseyle darginlik yasamayan bi adamdim. Ama hakkima biseyler gelirsede susmayacagimi beni taniyarak anlamissindir artik Erhan.
Bilzerian diye twitterda biri var o bunun bütün bilgilerini ifşalamıştı adının mahir olduğunu hatırlıyorum soyadını hatırlamayadımbak herkes tanıyor bilin bakalım o adamın adı soyadı neymiş MAHİR BİNİCİ allahh allah tesadüfe bak
Ben size bi akıl vereyim o parayı paparaya yada banka hesabına çekmeyin ecoyla başka bi siteye yatırın tek kat risksiz şekilde çevirin paparadan çekin başka türlü 2 3 gün sürerReco baba yazdım dmden